Restaurant 's Molenaarsbrug

Dé gastheer van Alphen aan den Rijn gaat met pensioen

Denk je aan ’s Molenaarsbrug, dan denk je aan Fritz Brandstätter! Hij is ondenkbaar uit het beeld van 's Molenaarsbrug de afgelopen vijf jaar. Na meer dan 40 jaar werkzaam te zijn geweest in de horeca gaat Fritz met pensioen.

Hij begon zijn horeca carrière in Oostenrijk, om vervolgens verliefd en wel in Nederland aan de slag te gaan. Je zou hem ook kunnen herkennen uit zijn tijdperk bij Avifauna of Alfreds. De passie voor zijn werk, heeft hem al die jaren staande weten te houden.

"Ik denk dat menig mens kan beamen, dat hij ook zeker een visitekaartje is geweest voor zijn gasten. Altijd met veel plezier en een grote glimlach stond hij op de werkvloer", verteld Jeanine. Na al die mooie jaren, sluit Fritz op 24 december zijn horeca carrière af en gaat hij genieten van een welverdiend pensioen.

"Voortreffelijke gastheer"

Ook op Facebook laten gasten blijken dat Frits gemist zal worden. "Vakman! Jammer dat Fritz met pensioen gaat, maar het is hem van harte gegund", laat iemand weten. "Voortreffelijke gastheer die gaan we missen", aldus een ander. Ondanks het gemis wordt hem een fijn pensioen gewenst. "Ga heerlijk genieten van al je vrije tijd, Fritz!"

Berichtje van Fritz

"De beslissing om te stoppen was best moeilijk. Het is niet omdat het moet, maar omdat het kan. Ik zal wat vaker richting Oostenrijk gaan, naar mijn ouders", begint Fritz. "Verder ga ik genieten van mijn gezin. Ik heb een prachtige kleindochter en het tweede kleinkind is onderweg. Ik ga mijn collega's en gasten echt missen. 44 jaar in de horeca is niet niks. Het 'weekend' gevoel en de 'feestdagen' worden nieuw voor mij."

"Dus als je nog wilt genieten van zijn gastvrijheid en liefde voor het vak, dan weet je hem vast wel te vinden", sluit Jeanine af.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werken gisteren 16:59

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 38

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Film gisteren 15:07

Film Onder het Maaiveld junior tijdens Bodemdierendagen

Tijdens de Bodemdierendagen Van 22 september tot en met 8 oktober is de film Onder het Maaiveld junior te zien bij Parkvilla op 1, 4 en 8 oktober. Minibeestjes op groot scherm. Een film voor kinderen van 7 tot 14 jaar met prachtige ondergrondse beelden van bodemdieren en een mooi verhaal over de relatie tussen boven- en ondergrondse diversiteit.

Blog Sport gisteren 13:15

Gunstige bekerloting Alphense clubs

De loting voor de eerste knock-out ronde van het bekertoernooi heeft voor de drie overgebleven Alphense clubs goed uitgepakt.

Overige gisteren 10:07

Opening High Side Burgers groot succes na emotionele dagen

Enkele dagen voor de officiële opening van het nieuwe restaurant van Paulos Dimitropoulos (28) in Alphen aan den Rijn ontstond er een tragische gebeurtenis. Het familierestaurant van van zijn vader, genaamd Olympia, werd op woensdag 20 september getroffen door een verwoestende brand. Het nieuws van deze ramp had een diepgaande impact op Paulos en zijn familie, maar ondanks de ontmoedigende situatie besloot hij vastberaden om de deuren van zijn nieuwe onderneming te openen.