McDonalds Alphen aan den Rijn Drive
Advertorial Evenementen

De Halloween McDrive is weer in aantocht

Zaterdag 29 oktober is het weer zover: de Halloween McDrive! Het spektakel vindt net als eerdere jaren plaats bij McDonald’s Alphen aan den Rijn McDrive, van 20:30 tot 23:30 uur. Op deze avond rijd je door de McDrive en doe  je je bestelling vanuit de auto, terwijl je omringd bent door allerlei verklede karakters en enge decoratie.

In 2018, 2019 en 2021 vonden al geslaagde edities van de Halloween McDrive plaats. In 2020 is er een jaartje overgeslagen, maar dit jaar belooft het wederom een sensatie te worden. Ieder jaar is weer anders, omdat ook dit jaar weer nieuwe karakters zijn die je laten gruwelen. Ieder karakter vervult een andere rol en komt tot leven door een kostuum en schmink.

Ze laten je schrikken op onverwachte momenten maar zorgen bovenal voor een griezelige sfeer. Enkele voorbeelden van karakters van voorgaande jaren zijn: een bebloed monster, een man in cape met kettingzaag, Billy the Puppet en een skelet. Welke karakters je editie kunt tegenkomen is een verrassing. Ben je benieuwd? Neem dan een kijkje!

Verkeer

Het evenement vindt plaats op Gouwelandenlaan in Alphen aan de N11, bij de recentelijk verbouwde McDonald’s. Rondom de McDonald’s zullen verkeersregelaars optreden om het verkeer in goede banen te leiden en opstoppingen te voorkomen. Daarbij kunnen verkeersregelaars een onderscheid maken tussen de McDrive en het restaurant.

Liefhebbers van de Halloween McDrive kunnen in de rij wachten en gasten die liever in alle rust bestellen, kunnen doorrijden om binnen in het restaurant hun bestelling te plaatsen. Het restaurant is namelijk ook nog gewoon open voor gasten die van McDonald’s willen genieten zonder griezelige karakters. Eveneens houden verkeersregelaars toezicht op de autorij en de eindtijd van de Halloween McDrive.

Wout Events

De Halloween McDrive is natuurlijk niets zonder special effects. Daarom gaat McDonald’s net als eerdere jaren een samenwerking aan met Wout Events, de leverancier van audiovisuele apparatuur in Alphen aan den Rijn. Wout Events verzorgt de effecten van de Halloween McDrive, waardoor gegriezel gegarandeerd is. Licht, rook en geluid zorgen ervoor dat de belevenis voor de gast optimaal is.

Huisregels

Kortom, de Halloween McDrive is groot avontuur waar veel bij komt kijken. Om alles voor iedereen prettig en veilig te laten verlopen, zijn er aantal huisregels opgesteld waar gasten zich aan dienen te houden. Dit wordt ook nog eens met een bord voor aanvang van de McDrive gecommuniceerd. Omdat er veel bezoekers worden verwacht, raadt de organisatie je aan om op tijd op pad te gaan naar de gruwelijke McDrive.

Voorgaande keren was het zo druk dat de wachttijd steeds verder opliep. Wanneer gasten hun bestelling hebben doorgegeven en omhoog rijden, staat ze dan ook een unieke gewaarwording te wachten. De Halloween McDrive is immers maar één keer per jaar te bezoeken. Durf jij het aan?


Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.