McDonalds Alphen aan den Rijn Drive
Advertorial Evenementen

De Halloween McDrive is weer in aantocht

Zaterdag 29 oktober is het weer zover: de Halloween McDrive! Het spektakel vindt net als eerdere jaren plaats bij McDonald’s Alphen aan den Rijn McDrive, van 20:30 tot 23:30 uur. Op deze avond rijd je door de McDrive en doe  je je bestelling vanuit de auto, terwijl je omringd bent door allerlei verklede karakters en enge decoratie.

In 2018, 2019 en 2021 vonden al geslaagde edities van de Halloween McDrive plaats. In 2020 is er een jaartje overgeslagen, maar dit jaar belooft het wederom een sensatie te worden. Ieder jaar is weer anders, omdat ook dit jaar weer nieuwe karakters zijn die je laten gruwelen. Ieder karakter vervult een andere rol en komt tot leven door een kostuum en schmink.

Ze laten je schrikken op onverwachte momenten maar zorgen bovenal voor een griezelige sfeer. Enkele voorbeelden van karakters van voorgaande jaren zijn: een bebloed monster, een man in cape met kettingzaag, Billy the Puppet en een skelet. Welke karakters je editie kunt tegenkomen is een verrassing. Ben je benieuwd? Neem dan een kijkje!

Verkeer

Het evenement vindt plaats op Gouwelandenlaan in Alphen aan de N11, bij de recentelijk verbouwde McDonald’s. Rondom de McDonald’s zullen verkeersregelaars optreden om het verkeer in goede banen te leiden en opstoppingen te voorkomen. Daarbij kunnen verkeersregelaars een onderscheid maken tussen de McDrive en het restaurant.

Liefhebbers van de Halloween McDrive kunnen in de rij wachten en gasten die liever in alle rust bestellen, kunnen doorrijden om binnen in het restaurant hun bestelling te plaatsen. Het restaurant is namelijk ook nog gewoon open voor gasten die van McDonald’s willen genieten zonder griezelige karakters. Eveneens houden verkeersregelaars toezicht op de autorij en de eindtijd van de Halloween McDrive.

Wout Events

De Halloween McDrive is natuurlijk niets zonder special effects. Daarom gaat McDonald’s net als eerdere jaren een samenwerking aan met Wout Events, de leverancier van audiovisuele apparatuur in Alphen aan den Rijn. Wout Events verzorgt de effecten van de Halloween McDrive, waardoor gegriezel gegarandeerd is. Licht, rook en geluid zorgen ervoor dat de belevenis voor de gast optimaal is.

Huisregels

Kortom, de Halloween McDrive is groot avontuur waar veel bij komt kijken. Om alles voor iedereen prettig en veilig te laten verlopen, zijn er aantal huisregels opgesteld waar gasten zich aan dienen te houden. Dit wordt ook nog eens met een bord voor aanvang van de McDrive gecommuniceerd. Omdat er veel bezoekers worden verwacht, raadt de organisatie je aan om op tijd op pad te gaan naar de gruwelijke McDrive.

Voorgaande keren was het zo druk dat de wachttijd steeds verder opliep. Wanneer gasten hun bestelling hebben doorgegeven en omhoog rijden, staat ze dan ook een unieke gewaarwording te wachten. De Halloween McDrive is immers maar één keer per jaar te bezoeken. Durf jij het aan?


Meer nieuws

Film vandaag 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport vandaag 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren. 

Advertorial Evenementen vandaag 11:52

Inspiratie rondom afscheid en verlies op de uitvaartmarkt

Zaterdag 7 oktober organiseert Ammoniet Uitvaartbegeleiding een ‘uitvaartmarkt’. Hier kun je ontdekken dat er, naast de noodzakelijke dingen die geregeld moeten worden, veel interessante en prachtige mogelijkheden zijn die de periode van afscheid nemen, rouw en gemis, bijzonder en troostrijk maken.