AZC

De spanning stijgt bij AZC, want de Provinciale Kampioenschappen staan voor de deur

Vanaf aanstaand weekend staan maar liefst twee weekenden achter elkaar de Provinciale Kampioenschappen lange baan op het programma voor de jeugdwedstrijdzwemmers van AZC.

De selectie die mee mag doen aan deze kampioenschappen heeft zich in de loop van het afgelopen seizoen weten te kwalificeren door minstens bepaalde tijden (de zogenaamde limieten) te zwemmen tijdens de reguliere wedstrijden.

Na het behalen van de promotie een paar weken geleden is door deze groep hard doorgetraind om nog een paar keer te vlammen in de aankomende weekenden. De spanning is goed voelbaar bij de deelnemers want ook hier willen ze laten zien dat ze zich met de besten kunnen meten en ze willen natuurlijk naar huis komen met een paar mooie medailles voor AZC en Alphen aan den Rijn.

“Vanzelfsprekend zullen we na de kampioenschappen verslag van de wedstrijden doen, maar nog leuker is het om het zelf te komen zien en ze met z’n allen aan te komen moedigen! We nodigen iedereen dan ook van harte uit om op één van de wedstrijddagen te komen kijken en zelf de spanning te voelen en te komen genieten van een sportieve ochtend of middag”, aldus AZC.

Aan iedere sessie doen een aantal AZC-ers mee op diverse afstanden, dus reden genoeg om te komen kijken. De wedstrijden worden gehouden in twee sessies per dag (de ochtend van 09:30 tot 12:30 uur en de middag van 13:30 tot 17:00 uur), verdeeld over vier dagen.

De wedstrijden vinden plaats op 14 en 15 mei in het Hofbad aan de Ypenburgse Boslaan 30 te Den Haag en op 21 en 22 mei in het bad van de Optisport Sportboulevard Dordrecht aan de Fanny Blankers-Koenweg 10 te Dordrecht. Ziet AZC jullie daar?


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Werken vandaag 15:27

Vijf goede redenen om te kiezen voor meer werkgeluk

Werkgeluk: een controversieel onderwerp waar zelden bij wordt stilgestaan. De combinatie van een leuke job, je privéleven, drie keer in de week sporten en het onderhouden van je sociale contacten vraagt om onwijs veel intrinsieke motivatie van jezelf, vind je niet? Je lichaam en geest zijn ervoor gebouwd. Maar is dat genoeg?

Politiek vandaag 14:34

Laatste optreden Van Velzen en De Jager

Kees van Velzen en Han de Jager nemen afscheid van de politieke arena in Alphen aan den Rijn. Beide CDA-wethouders keren niet terug in het college van burgemeester en wethouders. Zij stappen uit de actieve politiek en nemen donderdag 19 mei afscheid.

Calamiteiten vandaag 13:52

Grote file door verkeersongeval op de N11

Op de N11 is woensdag aan het begin van de middag een ongeval gebeurd tussen een vrachtwagen en een personenauto. Dit heeft een grote file veroorzaakt.

Wonen en bouwen vandaag 13:41

Bewoners Rode Dorp vieren de afronding van fase 1

Dinsdag werd in het Rode Dorp de oplevering van de nieuwbouwwoningen van Woonforte en de vernieuwde straten door de gemeente gevierd. Het feest startte in de Jan Nieuwenhuijzenstraat bij de onthulling van de nieuwe gevelsteen en eindigde met een gezellige barbecue in de speeltuin Kindervreugd.

Blog Opinie vandaag 12:02

Het zal je kind maar wezen

Nederland werd recent weer opgeschrikt door het zoveelste incident met een verward persoon. En weer wordt er moord en brand geschreeuwd hoe het zover heeft kunnen komen.