De Thermen2 feliciteert alle afzwemmers met diploma

Zaterdag 30 april hebben verschillende groepen jonge sporters afgezwommen voor een diploma. Zowel in zwembad AquaRijn als in zwembad De Hoorn is nu weer plaats voor nieuwe leerlingen bij het leszwemmen.

Er is afgezwommen in zwembad De Hoorn voor A, B, C en voor zwaardvis brons, zwaardvis zilver, dolfijn brons en dolfijn zilver. Allemaal van harte gefeliciteerd!

De volgende kinderen hebben hun A-diploma gehaald:

Cavan Smits, Lorena van Tol, Amirhossei Moradi, Anne Maria de Blois, Aryan Ganga, Colin Minetti, Colin van der Neut, Dion Slappendel, Dorus van Rosmalen, Fedde Nap, Feline Hoogervorst, Gianni Vogelenzang, Gylven Paulina, Ilona Kroon, Ingmar de Jong, Isa Rosbergen, Isa van ’t Wout, Jelle Kok, Jens Frederick, Joey van Groeningen, Joop Westdijk, Joyce Timmer, Julia Zuidam, Jurre Schrama, Lise Bol, Lize Keijzer, Loek Mewe, Lorena Botros, Lotus Maria Kemeling, Lucy Windhorst, Luuk Nederhoff, Martijn St den Hoed, Maurits Jansen, Megan Waij, Nathan van Leeuwen, Norah Nijenhuis, Ruchil Ganga, Sanne Kroeskamp, Saphira Paulina, Serkan Kusgul, Shayan Damideh, Sophie van ’t Wout, Feline Versluis, Stephan Luksen, Sudays Yusuf Ahmed, Tessa Waij, Thijmen Bruijnes, Tim Bos, Timo Hoogenes, Tissa Molenkamp, Yasser El Yahyaui en Zoey Rayer.

De volgende kinderen hebben hun B-diploma gehaald:

Tim Bos, Chloe Post, Damien Groenendijk, Daphne van Ardenne, Dewy Leeuwen, Dylan van Deuren, Emily Wesselingh, Harley Reineke, Isis Finkenflugel, Isis van der Vlugt, Jayden Vondeling, Jimmy Nooy, Job Haanstra, Jolies Pastoor, Joppe de Jager, Julia Hoogervegt, Levi Lucardie, Lieze de Jager, Linn Uithol, Lisa Kramer, Loraine Nieuwland, Lotte Sterk, Manouk Hoogendoorn, Mark van der Stap, Mauro Rademaker, Milan Lette, Mirre Neerhof, Mirthe Bouterse, Nathan Engelberts, Niels van der Meer, Osias Schuring, Resad Karasu, Riekie van Wanrooy, Rinze Vitters, Rosanna Snijders, Rosanne Hoornweg, Rutger de Leeuw, Safwan Bizih, Saskia Peters, Sven van Maaren, Thijs van Donk, Thomas Groenendijk, Tomy Koster, Toon Sluimer, Vince Kalyan en Zoubeir Bouzid.

De volgende kinderen hebben hun C-diploma gehaald:

Aimee Vlaardingerbroek, Bianca Ligtvoet, Bink de Vries, Charity Macnack, Cherilyn Macnack, Fay Koetsier, Jeremy Al-Hamami, Keira van Horzen, Laura Oosterom, Lucas van Dorp, Mick Kooij, Nynke Vervark, Salwa Ait yaiz, Tim Oosterom en Adir Cellay.

Zwaardvis brons is gehaald door Joyce Leddy en Sander Meijer. Zwaardvis zilver is gehaald door Joep van Klooster, Julian Plompen, Roan Snatersen en Yorick Welters. Dolfijn brons is gehaald door Babette Grauwen. Dolfijn zilver is gehaald door Davey Borst, Siep Veldman en Tejo Veldman.

Voor alle leuke nieuwtjes in de Alphense zwembaden AquaRijn en De Hoorn volg de facebookpagina DeThermen2.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 11:01

Raad wil meer Hbo-studenten als stagiair in Alphen

De Alphense gemeenteraad vindt dat er te weinig aandacht is voor het bieden van stageplekken en voor samenwerkingsverbanden tussen bedrijfsleven, inclusief gemeente, en het Hbo. Daarom heeft de raad een motie ingediend om een praktische manier te vinden om dit toch voor elkaar te krijgen.

Maatschappelijk vandaag 10:31

Nieuw 'Educatief Out of Art Museum' in Alphen aan den Rijn

Een uniek initiatief om kunst te ervaren en te waarderen, het Educatief Out of Art Museum, opende op 18 april in de Galerie & Kunstuitleen van Atelier Verfstreken. Het museum presenteert kunstwerken van kunstenaars met een verstandelijke beperking en biedt bezoekers de mogelijkheid om kunst op een interactieve manier te ontdekken en te beleven.

Advertorial Evenementen vandaag 09:15

Danjil op Sama Sama Maluku Festival

De in Alphen geboren Danjil Tuhumena is allang geen onbekende meer in onze regio. De carrière van Danjil begon als 3-jarige drummer in de familie band ‘The Family Song’. Na het veel te vroege overlijden van vader Marcus Tuhumena stopte The Family Song en is Danjil zijn muzikale weg blijven volgen.

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement gisteren 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.