De Thermen2 logo
Tip!

De Thermen2

Zwembaden Alphen aan den Rijn
"Als je gaat zwemmen, zwem je bij ons!"

De Thermen 2 beheert twee zwembaden in Alphen aan den Rijn. Hun zwembaden horen bij elkaar, ook al vind je zwembad AquaRijn op een andere locatie als zwembad De Hoorn.

Zwembad De Hoorn is vooral een recreatiebad en heeft een groot aanbod van sportieve lessen en zwemlessen voor kinderen en volwassenen. Zwembad AquaRijn beschikt over een wedstrijdbad en heeft daarnaast ook een maatschappelijke functie als buurthuis. Beide zwembaden hebben een gezellige bar met snacks, broodjes en drankjes. 

Recreatief zwemmen in De Hoorn
Zwembad De Hoorn biedt volop mogelijkheden voor uren waterpret. Zij hebben een subtropisch recreatiebad met 66 meter lange glijbaan, watervallen en een stroomversnelling. Een peuterbad, een doelgroepenbad en een wedstrijdbad. Het wedstrijdbad is 25 meter lang en heeft 2 duikplanken. Ook op sportief gebied kun je prima bij hun terecht. Kom gerust eens kijken bij één van de groepslessen Aquarobic, floatfit of zwangerschapszwemmen.

Het 25 meter buitenbad met zonneweide en peuterbuitenbad is geopend. Hun ruime openingstijden vind je in het rooster op hun website.

Klik hier voor het actuele rooster op onze website.

(Buurthuis)AquaRijn

AquaRijn is een groot wedstrijdbad. Hier worden onder andere nationale en internationale wedstrijden en toernooien gespeeld. Van maandag tot en met vrijdag wordt het wedstrijdbad in AquaRijn volop gebruikt voor banen zwemmen.

Twee bloeiende zwembaden waar de Alphenaren met plezier zwemmen,  recreëren en elkaar ontmoeten!

Zwembad De Hoorn
Van Foreestlaan 4
2404 HC  Alphen aan den Rijn

Zwembad AquaRijn
Cantharel 10
2403 RA  Alphen aan den Rijn

Contactgegevens
E-mail: info@dethermen2.nl
Telefoonnummer 0172 - 418 700
Website www.dethermen2.nl

De Thermen 2 biedt zwemlessen voor verschillende leeftijden en doelgroepen. Wil je meer weten over onze zwemlessen, het zwem ABC, de lesmethode die wij hanteren of de kosten van zwemlessen? Neem dan een kijkje op onze website of stel je vraag bij onze gastenservice. 

De maatschappelijke functie van beide zwembaden is vanzelfsprekend. Er wordt volop samengewerkt met verschillende maatschappelijke en sportieve organisaties zoals Junis Kinderopvang, AZC Alphen en Tom in de Buurt.

Wist je dat De Thermen 2 ook diverse ruimtes beschikbaar heeft die je kunt huren voor een vergadering of personeelsfeest? Er zijn talloze mogelijkheden voor incidenteel of structureel gebruik!

Kijk hier voor alle verhuurmogelijkheden!

Is dit jouw bedrijf, maar klopt er iets niet?
Stuur een locatie in