Josh Walet

Defecte spoorbrug: geen treinen tussen Alphen en Leiden

Reis je met de trein? Let dan op. Er rijden momenteel geen treinen tussen Alphen aan den Rijn en Leiden Lammenschans.

De oorzaak is een defecte spoorbrug. NS meldt dat de storing naar verwachting tot ongeveer 12:30 uur duurt. Er rijden stopbussen tussen station Alphen aan den Rijn en station Leiden Lammenschans. Wat dit voor jouw reis betekent, kun je in de NS reisplanner checken.

UPDATE 11:50 uur
NS meldt dat de storing in de treindienst verholpen is. De spoorbrug is hersteld. De dienstregeling wordt weer hervat.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Politiek plein vandaag 12:00

Kamerlid Mohammed Mohandis naar Alphen aan den Rijn

Zaterdag 30 september trappen GroenLinks en PvdA in Alphen aan den Rijn gezamenlijk de campagne af voor de komende Tweede Kamerverkiezingen, samen met Kamerlid Mohammed Mohandis. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt er in wijkcentrum Swaenswijk in Alphen aan den Rijn gesproken over de visie, de uitstraling en de uitvoering van de campagne. Alle geïnteresseerden in een groene en sociale toekomst zijn welkom.

Advertorial Theater vandaag 09:22

De Dansers opent het nieuwe dansseizoen in Castellum

Ze staan op de voorkant van de brochure en trappen het dansseizoen van Theater Castellum af: De Dansers. Een gezelschap uit Utrecht dat bekendstaat om hun dansconcerten met energieke moderne dans en livemuziek. Op dinsdag 26 september komt de groep dansers en muzikanten naar Alphen aan den Rijn met hun nieuwste voorstelling ‘Hush’.

Sport vandaag 08:02

Droomstart voor Alphia in de 2e klasse C

Alphia heeft de droomstart van de nieuwe competitie in de 2e klasse C te pakken. De oranjehemden wonnen de eerste wedstrijd met 4-2 van het Wassenaarse SVC'08.