Zomerspektakel aan het Meer

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Winnaar echt blij met stoel
“Dit is echt wel ongelooflijk. Ik had vier loten gekocht maar hier absoluut geen rekening mee gehouden. Ik koop ieder jaar tijdens het Zomerspektakel lootjes. Wij gaan ook echt iedere dag naar het Zomerspektakel toe. We vinden het zo enorm genieten. Je komt dan zoveel bekenden tegen. Het is dan net een kleine reünie", vertelt een glunderende Ad.

Gert de Jeu van Berden by Houweling kent geboren en getogen Alphenaar Ad en zijn vrouw Yvonne al wat langer en vindt het fantastisch dat uitgerekend zij de stoel hebben gewonnen. “Wat een enthousiasme over deze stoel en het Zomerspektakel. Altijd leuk om te horen. Zijn we dan toch een beetje trots op.” Gert legt nog wel even uit dat ze voor datzelfde bedrag ook iets anders mogen uitzoeken. Dat wil het stel echter niet. Ad: “De stoel past goed in ons interieur en nu onze jongens ouder zijn is het juist helemaal perfect. Onze stijl is zwart met rvs, dus ligt een zwarte Caruzzo voor de hand. Daar gaan we voor.” Designwinkel Berden by Houweling is gevestigd in het fraaie Da Vinci-pand aan de Euromarkt in Alphen aan den Rijn.

Meer weten over Zomerspektakel?
Wil je informatie over wat het Zomerspektakel en de Obstacle Run? Houd dan regelmatig de websites www.zomerspektakelaanhetmeer.nl, www.obstaclerunalphen.nl en de sociale media in de gaten. Facebook: www.facebook.com/ZomerspektakelAanHetMeer en www.facebook.com/Zomerspektakel-Obstacle-Run. Voor twitter is dat twitter.com/Zoomerspektakel en voor Instagram www.instagram.com/zomerspektakelaanhetmeer


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Evenementen gisteren 17:22

Een muzikaal feest met Piano en Pils bij Maggie Blue

Reserveer maar alvast een plekje in je agenda, want Piano en Pils is terug van weggeweest bij Maggie Blue! Elke maand zal het spetterende duo zorgen voor een feestelijke zaterdagavond.  

Overige gisteren 17:11

Alphenaar vrijgelaten na vechtpartij

Op zondagochtend 13 oktober vond er een vechtpartij plaats in de Julianastraat in Alphen. De politie heeft de verdachte, een 36-jarige Alphenaar, vrijgelaten.  

Horeca gisteren 16:18

Restaurantweek: ZoetWater

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Dit keer ZoetWater in Nieuwkoop. 

Advertorial Winkels gisteren 13:26

Dessous Lingerie

Op zoek naar lingerie, bad-, nacht- of beenmode? Je bent voor deze – en andere – artikelen aan het juiste adres bij Dessous Lingerie. Kom je in oktober langs? Dan kun je profiteren van de kortingsactie!