Pixabay
Advertorial Overige

Dierendag bij Parkvilla

CatVideoFest komt naar Nederland! Op 4 en 5 oktober worden de leukste kattenfilmpjes getoond in Parkvilla.  

Elk jaar stelt CatVideoFest uit ontelbare uren van unieke ingezonden filmpjes, animaties, muziekvideo’s en natuurlijk de klassieke internetfilmpjes een compilatie samen van de allerleukste kattenfilmpjes. Vertoningen van het evenement vinden plaats over de hele wereld en een deel van de inkomsten wordt afgestaan aan lokale organisaties voor de opvang van katten en dierenwelzijn.

Voor het eerst komt de kattensensatie nu ook naar Nederland. Dierenliefhebbers kunnen op 4 en 5 oktober om 19:00 uur bij Parkvilla gezamenlijk genieten van de leukste filmpjes.

Kijk voor meer informatie en kaarten op www.parkvilla.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Cultuur vandaag 10:19

Harmonie Arti Alphen speelt meer dan Finlandia in Scandinavisch concert

De compositie ‘Finlandia’ van Sibelius is een van de beroemdste muziekstukken uit Scandinavië. Harmonie Arti Alphen geeft op zaterdag 23 november een gevarieerd concert met muziek van alle tijden uit Noorwegen, Finland en Zweden. Met uiteraard Finlandia, maar bovenal een schat aan onbekende klassieke en hedendaagse werken.

Gemeente vandaag 09:15

Gemeenten en bewoners in gesprek met minister over Schiphol

Minister Van Nieuwenhuizen heeft op woensdag 13 november overleg gehad met gemeentebestuurders uit Zuid-Holland en Utrecht over Schiphol. Gemeenten uit deze regio, waaronder Alphen aan den Rijn, ondervinden de laatste jaren steeds meer overlast van het vliegverkeer van Schiphol.

Calamiteiten gisteren 17:58

Scooterrijder gewond na aanrijding

Rond 17:10 uur is er een ongeluk gebeurd met een auto en een scooter op de Steekterweg in Alphen. De scooterrijder raakte hierbij gewond.

Calamiteiten gisteren 17:11

Meerdere auto’s betrokken bij ongeval

Rond 16:50 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Oostkanaalweg bij Alphen aan den Rijn. Meerdere auto’s zijn bij het ongeval betrokken.

Advertorial Cultuur gisteren 17:09

De Nieuwe Muziekschool: cultuur in de volle breedte

De muziekschool? Daar volg je muziekles, denken mensen. En natuurlijk ís er ook veel les op de Nieuwe Muziekschool Alphen (NMSA), ruim 8500 uur per seizoen. Maar, daarnaast organiseert de toegewijde coöperatie zo veel meer: van concerten tot uitjes tot peuterprogramma’s. Met al die activiteiten bereikt de school een breed scala aan doelgroepen, van jong tot oud.

Algemeen gisteren 16:39

Groene Hart Toerisme Dag

Op maandag 18 november vindt de allereerste Groene Hart Toerisme Dag plaats in Woerden. De opening wordt verzorgd door voorzitter Kees van Velzen, tevens wethouder van de gemeente Alphen aan den Rijn.