Arjan van der Zwart

Dit is de indeling van het evenemententerrein tijdens het Zomerspektakel aan het Meer

Over iets meer dan een week is het tijd voor het Zomerspektakel aan het Meer. Vind jij het fijn om te weten waar je aan toe bent? Check hier dan alvast de plattegronden van het evenemententerrein!

Waar kan ik muntjes halen? Waar staan de toiletten? Waar kan ik mijn fiets neerzetten? Waar kan ik terecht voor hapjes en drankjes? En welke obstakels kom ik tegen tijdens de Obstacle Run? Wij delen hier alvast de plattegronden van het Zomerspektakel aan het Meer en de Obstacle Runs, zodat jij als festivalganger goed voorbereid bent.

Zomerspektakel aan het Meer

Een drankje en een versnapering mag niet ontbreken op een festival. Daar moet je natuurlijk ook muntjes voor halen. En zonder een plaspauze houd je het waarschijnlijk ook geen hele dag vol bij het festival. Veel Alphenaren zullen bovendien op de fiets naar het Zomerspektakel komen. Handig om te weten waar je moet zijn voor al deze zaken!

De artiesten eens op een andere manier bekijken? Dat kan dit jaar in het reuzenrad dat op het festivalterrein staat. Een unieke belevenis die je absoluut niet wilt missen! Let wel: toegang tot het reuzenrad zit niet bij het entreeticket inbegrepen, kaartjes daarvoor zijn op het evenemententerrein te koop.

Genoeg te beleven dus! Check onderstaande plattegrond voor de indeling van het evenemententerrein.

Tekst loopt door onder de afbeelding

ZS-plattegrond-Zomerspektakel.jpg

Obstacle Run

Op zaterdag 4 juni is de Van Mil Obstacle Run met twee afstanden: 8 en 12 km, en de hondenrun. De 8 km heeft 40 obstakels voor je in petto en de 12 km zelfs 50. Op zondag 5 juni is de Rabo Family Obstacle Run, ook met twee afstanden: 3 en 6 km met respectievelijk 23 en 35 obstakels.

De route en de volgorde van de obstakels op deze twee dagen check je op onderstaande plattegronden.

OR-Van-Mil-plattegrond-Zomerspektakel.jpg

OR-Rabo-plattegrond-Zomerspektakel.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Doekje voor het bloeden

De menstruatiemotie heeft het natuurlijk gehaald in de Alphense gemeenteraad. Oftewel er komt een pilot op middelbare scholen om gratis maandverband en tampons te verstrekken.

Politiek gisteren 17:26

Algemene Beschouwingen deze keer niet erg spannend

Voor het vaststellen van de begroting voor het komende jaar hebben de Alphense politieke partijen hun mening gegeven in de Algemene Beschouwingen. Donderdag 30 juni hebben de meeste fractievoorzitters hun mening gegeven.

Advertorial JA in de Horeca gisteren 17:13

Julia (19) zegt JA in de Horeca: “Wijn is mijn nieuwe passie geworden”

Al een jaar vind je Julia (19) in de bediening bij Wijnbar&Zo. Met veel plezier laat zij gasten kennismaken met de lekkerste wijnen. “Eigenlijk ben ik een soort personal assistant, want ik sta altijd klaar voor de gasten. Ik voel aan wat ze nodig hebben en bezorg ze een gezellige tijd. Het leukste is als ik ze kan verrassen!”

Blog Fase 2, lees je mee?! gisteren 16:41

Brick by brick

Steen voor steen is het laatste huis in het rijtje gesloopt. Afgepeld als een ui. Tijdens de sloop van het laatste huis heb ik de hele dag in de stress gezeten omdat ik aan het werk was (dus niet thuis). Gelukkig is alles goed gegaan.

Politiek plein gisteren 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.