Arjan van der Zwart

Dit is de indeling van het evenemententerrein tijdens het Zomerspektakel aan het Meer

Over iets meer dan een week is het tijd voor het Zomerspektakel aan het Meer. Vind jij het fijn om te weten waar je aan toe bent? Check hier dan alvast de plattegronden van het evenemententerrein!

Waar kan ik muntjes halen? Waar staan de toiletten? Waar kan ik mijn fiets neerzetten? Waar kan ik terecht voor hapjes en drankjes? En welke obstakels kom ik tegen tijdens de Obstacle Run? Wij delen hier alvast de plattegronden van het Zomerspektakel aan het Meer en de Obstacle Runs, zodat jij als festivalganger goed voorbereid bent.

Zomerspektakel aan het Meer

Een drankje en een versnapering mag niet ontbreken op een festival. Daar moet je natuurlijk ook muntjes voor halen. En zonder een plaspauze houd je het waarschijnlijk ook geen hele dag vol bij het festival. Veel Alphenaren zullen bovendien op de fiets naar het Zomerspektakel komen. Handig om te weten waar je moet zijn voor al deze zaken!

De artiesten eens op een andere manier bekijken? Dat kan dit jaar in het reuzenrad dat op het festivalterrein staat. Een unieke belevenis die je absoluut niet wilt missen! Let wel: toegang tot het reuzenrad zit niet bij het entreeticket inbegrepen, kaartjes daarvoor zijn op het evenemententerrein te koop.

Genoeg te beleven dus! Check onderstaande plattegrond voor de indeling van het evenemententerrein.

Tekst loopt door onder de afbeelding

ZS-plattegrond-Zomerspektakel.jpg

Obstacle Run

Op zaterdag 4 juni is de Van Mil Obstacle Run met twee afstanden: 8 en 12 km, en de hondenrun. De 8 km heeft 40 obstakels voor je in petto en de 12 km zelfs 50. Op zondag 5 juni is de Rabo Family Obstacle Run, ook met twee afstanden: 3 en 6 km met respectievelijk 23 en 35 obstakels.

De route en de volgorde van de obstakels op deze twee dagen check je op onderstaande plattegronden.

OR-Van-Mil-plattegrond-Zomerspektakel.jpg

OR-Rabo-plattegrond-Zomerspektakel.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport vandaag 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen vandaag 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek vandaag 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige vandaag 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.