Josh Walet
Advertorial Overige

‘Dit is sport voor de huid’

Wanneer de huid ouder wordt, neemt de veerkracht af. Dan kun je natuurlijk je toevlucht nemen tot botox of fillers, maar er zijn ook natuurlijke middelen om het verouderingsproces tegen te gaan. Een bindweefselmassage, bijvoorbeeld. Beauty Boutique Josien heeft zich al in een vroeg stadium gespecialiseerd in deze innovatieve massagetechnieken en boekt daarmee mooie resultaten.

Huidverbetering van binnenuit
Als schoonheidsspecialiste richt Josien Toorenaar zich specifiek op anti-aging: “Onder mijn cliënten zijn vrouwen van alle leeftijden. Wanneer je van jongs af aan de huid stimuleert en goed verzorgt, heeft dit een preventief effect voor later. Echter, ook als de veroudering al zichtbaar is, kunnen we de tijd vertragen door de huidverbetering van binnenuit te bevorderen. Een cosmetische bindweefselmassage is dan een effectief middel. Zowel de doorbloeding als de celvernieuwing wordt gestimuleerd, en door extra aanmaak van collageen krijgt de huid een stevige structuur en een frisse uitstraling. Dat resultaat zie je meteen, al geeft een massagekuur een nog mooiere, duurzame boost.”

Positief effect houdt aan
Om deze massages te mogen geven, heeft Josien een extra opleiding afgerond en volgt zij iedere 2 jaar een nascholing: “Dat is belangrijk, want het zijn stevige technieken die je echt goed onder de knie moet hebben. Met bepaalde kneedtechnieken prikkel ik de onderliggende huidlagen tot meer collageenaanmaak. Die combineer ik met pincements, een soort knijptechniek waarmee de zenuwen in de huid geactiveerd worden. Die combinatie leidt tot een stevige massage, waarbij ik altijd overleg met de cliënt welke intensiteit gewenst is. Wat de een als gevoelig ervaart, is voor de ander ontspannend, dus ik kijk heel secuur wat iemand aankan. En eerlijk is eerlijk: voor de meeste vrouwen telt het resultaat. Omdat de massage de doorbloeding zo verbetert, werken ook de beautyproducten beter en worden ‘normale’ behandelingen geïntensiveerd. Bij een rokershuid verdwijnt de vale gloed, rimpels en lijntjes vervagen en littekens worden minder zichtbaar. De massage werkt als het ware nog even door, dus je hebt er ook langer profijt van. Dat lijkt me een mooi begin van het nieuwe jaar!”

De salon is gevestigd op de Lupinesingel 434 in Alphen aan den Rijn. Josien werkt uitsluitend op afspraak. Hiervoor kun je haar bellen via 0172-533268, mailen of online zelf een afspraak inplannen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 17:01

Magazijnopruiming op 28 en 29 februari bij Gek van Fietsen

Het fietsseizoen barst bijna los. De nieuwe modellen druppelen binnen en dat betekent dat er ruimte gemaakt moet worden in de showroom. Daarom is er bij Gek van Fietsen op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari een grote magazijnopruiming. Hoge kortingen op een groot deel van het assortiment sportieve fietsen en e-bikes!

Overige gisteren 15:01

Audities voor Alphens Sinterklaas Journaal geopend

Op maandag 24 februari is de inschrijving voor de audities van Het Alphens Sinterklaas Journaal van start gegaan. De Alphense serie gaat al weer het tiende seizoen in dit jaar, een jubileum!

Economie gisteren 13:59

Alphense bedrijven hebben tekort aan mondkapjes door Coronavirus

Over de hele wereld is een tekort aan mondkapjes door het Coronavirus. In Peking, China wordt zelfs in enkele dagen een fabriek voor mondkapjes uit de grond gestampt om aan de hoge vraag te kunnen voldoen. Ook in Alphen kampen bedrijven met leveringsproblemen van mondkapjes.