Ingezonden
Advertorial Horeca

Dit jaar een unieke kerst bij restaurant Bon Bini

Restaurant Bon Bini in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn komt dit jaar met een uniek concept. Op eerste kerstdag 2022 kun jij bij Bon Bini, in samenwerking met de chef, zelf jouw kerstdiner samenstellen.

Bon Bini betekent welkom en dat is precies wat eigenaren Matthijs en Ashley deze kerst aan hun gasten willen bieden. Net als alle andere dagen ben je op eerste kerstdag welkom in hun restaurant. En wat de avond extra bijzonder maakt is dat je samen met de chef jouw eigen menu kunt samen stellen.

Kom samen met vrienden of familie eerste kerstdag genieten van een gezellige avond met lekkere drankjes en heerlijke gerechten die je zelf hebt uitgekozen. Of je nu een grote of een kleine eter bent, hou je van vlees, vis of allebei, heb je meer of minder te besteden, het maakt allemaal niet uit. Met jouw inbreng is alles mogelijk.

Reserveren

Wees eerste kerstdag samen met jouw familie of vrienden welkom bij Matthijs en Ashley en beleef een unieke avond. Reserveren voor deze bijzondere avond kan tot 20 december 2022. Neem contact op over de mogelijkheden via reserveren@bonbinirestaurant.nl of bel 0611243067.

bon bini kerst


Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport vandaag 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.