Josh Walet

Dit wordt waarschijnlijk de vaccinatielocatie in Alphen

De locatie in Leiden wordt momenteel ingericht voor het verzorgen van vaccinaties voor zorgmedewerkers. GGD Hollands Midden heeft nu ook de verwachte locatie in Alphen bekend gemaakt waar op korte termijn wordt gestart met vaccineren.

Naast de locatie in Leiden opent GGD Hollands Midden nog twee locaties in de regio waar gevaccineerd zal gaan worden. Voor Alphen is zal dit waarschijnlijk plaats gaan vinden in de Limeshal aan de Kees Mustersstraat. Deze locatie zal gebruikt worden voor het vaccineren van mobiele 60-75 jarigen. Wanneer er in Alphen wordt gestart met vaccineren is nog niet bekend. Dat is namelijk afhankelijk van de levering van de vaccins. 

Op vrijdag 15 januari zal GGD Hollands Midden starten met het vaccineren in onze regio. Zorgmedewerkers die een uitnodiging hebben ontvangen en een afspraak hebben ingepland, kunnen dan terecht bij het Event en Convention Center ECC in Leiden. Hier lees je meer over de volgorde van het vaccineren.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Gouden kans

Met stijgende verbazing zat ik achter mijn grote monitor naar de gemeenteraadsvergadering te kijken. Dat het debat over anderhalf uur gratis parkeren lastig zou worden, was vooraf wel te voorspellen. Maar de twist tijdens de stemming voor of tegen had niemand zien aankomen.

Algemeen gisteren 17:18

Hond Noesca schrikt van vuurwerk en is nu spoorloos

Vuurwerk: sommige Alphenaren vinden het prachtig om te zien, andere Alphenaren zijn geen fan. Zeker Alphenaren met huisdieren. Hond Noesca raakte deze week bijvoorbeeld vermist nadat ze schrok van vuurwerk.

Advertorial Winkels gisteren 16:33

Ontdek de heerlijke Primitivo van Posta Piana!

Rode bessen, kersen en vanille, deze aroma’s komen je tegemoet zodra je de fles Primitivo van Posta Piana openmaakt! Een topwijn afkomstig van het wijnhuis Cantine Paradiso, gehuisvest in de hak van Italië. Tot eind december koop je deze wijn nu extra voordelig bij wijnspeciaalzaak La Bodega ’87. Benieuwd naar het verhaal achter het wijnhuis en deze wijn en de actie? Lees meer!

Onderwijs en opvang gisteren 14:09

Sint verslaapt zich op De Windroos

Op basisschool PCB De Windroos was het vandaag wel een hele bijzondere vrijdag. Donderdag mochten de leerlingen hun schoen zetten, maar toen ze vrijdagochtend binnenkwamen, waren ze nog allemaal leeg.