Josh Walet

Dit wordt waarschijnlijk de vaccinatielocatie in Alphen

De locatie in Leiden wordt momenteel ingericht voor het verzorgen van vaccinaties voor zorgmedewerkers. GGD Hollands Midden heeft nu ook de verwachte locatie in Alphen bekend gemaakt waar op korte termijn wordt gestart met vaccineren.

Naast de locatie in Leiden opent GGD Hollands Midden nog twee locaties in de regio waar gevaccineerd zal gaan worden. Voor Alphen is zal dit waarschijnlijk plaats gaan vinden in de Limeshal aan de Kees Mustersstraat. Deze locatie zal gebruikt worden voor het vaccineren van mobiele 60-75 jarigen. Wanneer er in Alphen wordt gestart met vaccineren is nog niet bekend. Dat is namelijk afhankelijk van de levering van de vaccins. 

Op vrijdag 15 januari zal GGD Hollands Midden starten met het vaccineren in onze regio. Zorgmedewerkers die een uitnodiging hebben ontvangen en een afspraak hebben ingepland, kunnen dan terecht bij het Event en Convention Center ECC in Leiden. Hier lees je meer over de volgorde van het vaccineren.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 14:30

Dit jaar eenmalige huurverlaging voor sociale huurwoningen

In 2021 hebben huurders in sociale huurwoningen met een laag inkomen en een hoge huur recht op een eenmalige huurverlaging. De regering kondigde dit vorig jaar aan tijdens Prinsjesdag. Dat is goed nieuws voor een aantal huurders van Woonforte.

Overige vandaag 13:06

Megajacht Vanish vaart door de Rijn

Zaterdagochtend was het weer raak. Door de Rijn voer weer een megajacht, wat zoals gewoonlijk weer veel bekijks trok. 

Advertorial Overige vandaag 10:39

Gebarencursus in AquaRijn gaat weer van start

Vanaf woensdag 10 februari start een nieuwe gebarentaalcursus voor beginners (NGT). De cursus duurt twaalf weken en vindt plaats in Buurthuis AquaRijn van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Overige vandaag 09:02

Sponsorpaal compenseert inzamelingsacties Alphense Voedselbank

Door alle maatregelen rondom corona heeft Voedselbank Alphen aan den Rijn en omstreken al tien maanden geen inzamelingsacties kunnen houden in supermarkten. Daarom plaatste de Voedselbank deze week een zogeheten sponsorpaal bij Albert Heijn Konincks in Koudekerk. Andere supermarkten in Alphen volgen binnenkort.