Josh Walet

Dit wordt waarschijnlijk de vaccinatielocatie in Alphen

De locatie in Leiden wordt momenteel ingericht voor het verzorgen van vaccinaties voor zorgmedewerkers. GGD Hollands Midden heeft nu ook de verwachte locatie in Alphen bekend gemaakt waar op korte termijn wordt gestart met vaccineren.

Naast de locatie in Leiden opent GGD Hollands Midden nog twee locaties in de regio waar gevaccineerd zal gaan worden. Voor Alphen is zal dit waarschijnlijk plaats gaan vinden in de Limeshal aan de Kees Mustersstraat. Deze locatie zal gebruikt worden voor het vaccineren van mobiele 60-75 jarigen. Wanneer er in Alphen wordt gestart met vaccineren is nog niet bekend. Dat is namelijk afhankelijk van de levering van de vaccins. 

Op vrijdag 15 januari zal GGD Hollands Midden starten met het vaccineren in onze regio. Zorgmedewerkers die een uitnodiging hebben ontvangen en een afspraak hebben ingepland, kunnen dan terecht bij het Event en Convention Center ECC in Leiden. Hier lees je meer over de volgorde van het vaccineren.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 16:10

Inwoners van deze Alphense buurten krijgen een warmtescan

In het kader van energiebesparing stimuleert de gemeente woningeigenaren om hun energierekening terug te dringen. Zo’n 3000 koopwoningen in de wijk Ridderveld krijgen een gratis warmtescan met bijbehorend advies over de isolatie. Welke buurten hiervoor in aanmerking komen, lees je hier. 

Advertorial Sport vandaag 15:22

Ontdekkingsreis golf bij golfclub Liemeer

Fred Schröder, bestuurslid, zegt: “Wij vragen ons regelmatig af: wat willen potentiële golfers en wat kunnen wij vanuit onze club bieden om hen eens goed met golf kennis te laten maken en zo voor lessen en eventueel een passend lidmaatschap te interesseren?’’

Coronavirus in Alphen vandaag 14:27

Prikken in Alphen begint vermoedelijk pas vanaf 1 maart

De verwachting was eerst dat op 1 februari de eerste vaccins toegediend konden worden in Alphen, maar de startdatum is nu opgeschoven naar 1 maart. Een woordvoerder van de GGD laat weten dat dit allemaal afhangt van de beschikbaarheid van de vaccins.