Alphens EV

Diverse poliklinieken dicht tijdens ziekenhuisstaking

Op woensdag 20 november vindt de Landelijke Ziekenhuisstaking plaats. Bij het Alrijne Ziekenhuis in Alphen zal een aantal poliklinieken gesloten zijn.

“In Alphen is een aantal poliklinieken gesloten. Er worden daar dus geen operaties uitgevoerd, en afspraken met patiënten zijn verplaatst”, vertelt een woordvoerder van het ziekenhuis. “Een gedeelte van de poliklinieken blijft wel open, waar de zorg dus door zal gaan en patiënten gewoon terecht kunnen.” De ludieke acties, waaronder bingo, massages en spelletjes spelen, worden enkel in Leiderdorp gehouden.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 18:34

Nieuw bij Teus de Kruyf Institute: Yoga Zensation en Outdoor Box

In de coronatijd waar 1,5 meter afstand de nieuwe norm is, zijn Teus en Marie Louise van Teus de Kruyf Institute met een nieuwe uitdaging gestart. Yoga Zensation en Outdoor Box maken beide op vrijdag 4 november hun entree. ‘’We zien dat mensen steeds meer thuis zitten en steeds minder gaan sporten, daar moesten we wat op verzinnen’’, vertelt Teus.

Wonen en bouwen gisteren 14:56

Eerste paal voor nieuwe clubgebouw KV Tempo de grond in geslagen

De eerste paal voor de nieuwe kantine en kleedkamers van korfbalvereniging Tempo is op maandag 30 november de grond in geslagen. ‘’Normaal wordt dit een feestpaal genoemd, maar wij kunnen dit wel een mijlpaal noemen’’, speechte Albert-Jan Vonk, voorzitter van KV Tempo.

Overige gisteren 13:43

Geen carnaval, wel een nieuw jaarboek en jaarorde voor leden van De Cascarvieten

Op zaterdag 28 november reikte Prins Cascar LV Frank Verschuur, zijn Page Chantal en Hofmaarschalk Mike, via de speciale Cascar-teststraat de jaaronderscheiding 2020-2021 uit aan de leden van De Cascarvieten. Jeugdprins Aad en Jeugdpage Amber overhandigde de 57e editie van het jaarboek Cascarvaria.