Josh Walet

Drie mannen aangehouden na vechtpartij

De politie kwam woensdag aan het einde van de middag ter plaatse in de Voorstraat in Alphen aan den Rijn. Zij hebben daar drie mannen gearresteerd.

Alle drie de mannen zijn aangehouden in verband met openlijke geweldpleging, zo laat de politie weten. Het zou gaan om een conflict in relationele sferen die uitmondde in een vechtpartij. Eén van de mannen raakte lichtgewond bij het incident. Hij is ter plekke onderzocht door de ambulancedienst, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De politie heeft hem daarop direct aangehouden.

aanhouding voorstraat 3.jpg

Aanhouding voorstraat

Aanhouding voorstraat

Aanhouding voorstraat


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 17:42

Gratis proefles voor Hart patiënten

Op 7 en 14 februari is er van 09:00 tot 10:00 uur een gratis proefles Hart in beweging voor mensen met hart klachten of revalidanten. De proefles is in zwembad De Hoorn.  

Sport vandaag 16:06

20 van Alphen heeft nieuwe routes

Sta jij al te trappelen voor een nieuwe editie van de 20 van Alphen? Lees dan vooral verder, want op 12 maart 2023 is het weer zover. Dit jaar met nieuwe routes. Aan welke afstand je ook meedoet in maart, je loopt over een nieuw parcours.

Politie en handhaving vandaag 14:24

Politie zoekt getuige van incident café Schatjes

In de nacht van 21 op 22 januari heeft omstreeks 02:00 uur een conflict plaatsgevonden in het café Schatjes in Alphen aan den Rijn. De politie is op zoek naar getuige.