Pixabay

Dunkin’ Donuts bij Jumbo Alphen

Ben jij een liefhebber van Dunkin’ Donuts? Dan hebben wij goed nieuws. De Amerikaanse keten is een samenwerking aangegaan met Jumbo Supermarkten. Binnenkort zijn de donuts dus ook te vinden bij Jumbo Alphen aan den Rijn!  

“A dream come true,” noemt Edwin ten Brink het nieuws. “We hebben al eerder geprobeerd om donuts van de Amerikaanse keten naar Alphen te halen, maar dat kwam nooit van de grond. Ik verheug me zeer op het moment dat de donuts in de winkel komen te liggen.” Of er genoeg ruimte is voor de donuts? “Voor die heerlijke lekkernij maken we alle ruimte,” lacht de eigenaar van Jumbo Alphen aan den Rijn.

Het is nog niet bekend vanaf wanneer de donuts in de schappen liggen, maar waarschijnlijk gaat dit in september gebeuren. Er is ook nog geen duidelijkheid over de smaken die Jumbo gaat verkopen, maar het ligt voor de hand dat de supermarkt zal starten met de meest populaire smaken.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:15

Nieuw bestuur voor Stichting EDBA

Eind vorig jaar heeft de gemeenteraad besloten om EDBA en Alphen Marketing niet langer onder één paraplu te laten functioneren. De nieuwe bestuursleden van EDBA zijn Frank Ponsioen (voorzitter), Wilbert Lek (penningmeester) en Maria Molenaar (secretaris).

Romeinen vandaag 12:00

ROMEINEN Omwalling en poort

Rond het Alphense castellum lag vanaf het prille begin een omwalling. Deze werd snel aangelegd, zodat de legionairs binnen de muren aan de gebouwen in het fort konden werken. De omwalling bestond uit een houten bekisting gevuld met aarde en hierop een loopgang.

Advertorial Cultuur vandaag 10:12

ErfGoed van jou, ErfGoed voor jou

Kom geschiedenis ontdekken bij het Erfgoedcentrum Rijn en Venen. Erfgoedcentrum Rijn en Venen is een uniek samenwerkingsverband tussen het Gemeentearchief Alphen aan den Rijn en Bibliotheek Rijn en Venen.

Beleef Alphen gisteren 15:42

Beleef Alphen: skiën bij Ski & Snowboard Xperience

Deze zomer gaat Lars (25) voor Alphens elke week op stap. ''Ik licht één activiteit uit en schrijf uitgebreid over wat ik gedaan heb. Om te ervaren wat er kan, wat er doen is, maar vooral om te ontdekken wat er te beleven is in Alphen. Ik maak stadswandelingen, bezoek het Archeon, hang in de touwen bij het klimpark en nog veel meer!” Deze week: skiën bij Ski & Snowboard Xperience.

Wonen en bouwen gisteren 15:11

Het uitgestorven Rode Dorp in beeld

Leegstaande huizen, uitgestorven straten en ingegooide ramen. Een deel van het Rode Dorp ligt er verlaten bij door de sloop die in oktober van start gaat. Het doet sommigen zelfs denken aan een spookstad, zoals het Belgische plaatsje Doel. In deze fotoserie brengen we de situatie in beeld.