Dutch Summervibes OpenAir
Advertorial Evenementen

Dutch SummerVibes Open Air 2024 onthult spectaculaire line-up voor een onvergetelijke zomerervaring!

Dutch SummerVibes Open Air keert dit jaar terug met een veelbelovende line-up die de hoge verwachtingen van het publiek zeker zal overtreffen. Na het immense succes van vorig jaar, waar artiesten als Tino Martin en Django Wagner het podium betraden, heeft de organisatie dit jaar opnieuw groots uitgepakt.

De line-up van Dutch SummerVibes Open Air 2024 is samengesteld om een breed publiek te vermaken. Met artiesten als Marco Schuitmaker, Wolter Kroes, John West, Yves Berende, Jesse Prins en Helemaal Top staat er een indrukwekkende mix van muzikaal talent op het programma. Van de opzwepende beats tot de ontroerende ballads, het belooft een muzikaal feest te worden voor jong en oud.

Kaartverkoop start op 20 januari: Wees Snel voor Super Early Birds!

Voor degenen die er zeker van willen zijn dat ze dit spectaculaire evenement niet missen, start de kaartverkoop op zaterdag 20 januari om 12:00 uur. De organisatie biedt een speciale traktatie voor vroege vogels, met super early bird-tickets beschikbaar vanaf slechts €15,- (ex fee). Een kans om tegen een gereduceerde prijs deel uit te maken van het muzikale festijn dat Dutch SummerVibes Open Air belooft te zijn.

Hoe te bemachtigen?

Om je tickets te bemachtigen en deel uit te maken van Dutch SummerVibes Open Air 2024, kun je terecht op de officiële website van het evenement: www.summervibesopenair.nl. Wees er snel bij, want zoals altijd geldt: op = op. Mis niet de kans om te genieten van de beste Nederlandse artiesten in een sfeervolle openluchtsetting.

Dutch SummerVibes Open Air 2024 belooft een onvergetelijk muzikaal spektakel te worden. Zorg ervoor dat je erbij bent en maak je klaar voor een dag vol muziek, plezier en onvergetelijke herinneringen!

 


Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.