Eazie
Advertorial Horeca

Eazie zet Alphens gezin in het zonnetje met kerst

Kerst staat alweer bijna voor de deur. Ondanks dat we kerst nu niet met grote familiebijeenkomsten of vriendengroepen kunnen vieren, maken we er toch allemaal het beste van. Helaas is dat niet zo vanzelfsprekend voor iedereen. Daar heeft Eazie Alphen wat op verzonnen!

“Er zijn gezinnen die het moeilijk hebben en geen lekker kerstdiner op tafel kunnen zetten”, vertelt eigenaresse Jasmeen. “Daarom willen we deze kerst graag een gezin in het zonnetje zetten die het verdient om eens lekker verwend te worden met heerlijke gerechten.”

Eazie is van plan om op kerstavond een gezin te helpen door een aantal heerlijke maaltijden te leveren. Met heerlijke wokmeals, poké bowls, wraps, salades in hun assortiment komt zo’n kerstdiner zeker goed. Bovendien worden alle maaltijden à la minute op basis van verse ingrediënten bereid.

Hoe kan je meedoen?

Eazie Alphen is op zoek naar gezinnen uit Alphen die het zouden verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Ken jij zo’n gezin die het goed kan gebruiken? Op de Instagram pagina van Eazie Alphen (@eaziealphenadrijn) kan je een reactie achterlaten waarom dit gezin volgens jou het kerstdiner moet winnen. Wie weet help jij een gezin aan een mooie kerst!  

eazie kerst.jpg


Meer nieuws

Advertorial Werken gisteren 15:43

Werkstress

Iedereen ervaart wel eens stress. Maar wat als de stress te veel wordt? Afgelopen week was het de week van de werkstress. Dit houdt in dat er stilstaan wordt bij stress van werkgevers en werknemers.

Wonen en bouwen gisteren 13:25

Nieuwe samenwerking Woonforte en makelaars

Woonforte ondertekende dinsdagmiddag samenwerkingsovereenkomsten met Drieman Garantiemakelaars en Koppes Makelaardij. Woonforte wil de komende vijf jaar 525 huurwoningen verkopen met koopsommen rond de € 220.000.

Politiek gisteren 11:50

Gnephoek mogelijk splijtzwam in coalitie

Tijdens de gemeenteraadsvergadering op donderdag 16 december staat onder meer de bespreking van de Woonvisie 2021-2025 op de agenda. Duidelijk is dat bebouwing van de polder Gnephoek voor controverses tussen de politieke partijen zorgt.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 10:46

Productiehuis Alphen speelt kerstvoorstelling ‘Bijna Kerst’ in de middaguren

Productiehuis Alphen (PA) speelt dit jaar toch nog een serie kerstvoorstellingen in het theater van Parkvilla. Van 18 tot en met 30 december is de voorstelling ‘Bijna Kerst’ te zien. Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn alle voorstellingen naar de middag verplaatst.