ARC

Een leven lang ARC

ARC betekent voor veel Alphenaren meer dan alleen voetbal. Dat er momenteel niet gevoetbald kan worden komt bij leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren hard aan. Daarom maakte ARC deze videoboodschap, waarin ARC'ers antwoord geven op de vraag wat de missie 'Een leven lang ARC' voor hun betekent.

Voor veel Alphenaren is ARC een deel van hun bestaan, waar je vrienden voor het leven krijgt en waar je op je eigen niveau kan voetballen, van recreatief tot zeer prestatief. En als het voetballen niet meer gaat, dan ben je nog steeds graag op de vereniging. Om te kijken naar het voetbal van je (klein)kinderen en vrienden en/of om actief te zijn in de organisatie van de club. Maar voor alle leden, vrijwilligers, supporters en sponsors is dat laatste op dit moment ook niet meer mogelijk. Met deze video maken ARC’ers duidelijk wat de club voor hun betekent aan de hand van de missie ‘Een leven lang ARC’. Een hart onder de riem voor iedereen die de club op dit moment mist.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 17:18

Woonforte waarschuwt voor phishingmail

Momenteel is er een phishingmail in omloop, zo waarschuwt Woonforte. De mail waarin WoningNet Holland-Rijnland meldt dat jouw inschrijving is verlopen en dat je moet betalen, klopt niet. WoningNet bestaat namelijk niet meer.

Overige gisteren 14:31

Een coronaproof roulatieprogramma op Burendag in De Veenweiden

Op zaterdag 26 september was het Burendag. Hoe vier je dat als Bezoekerscentrum in natuurgebied Zegersloot? Wie zijn dan je buren? Daar wisten Bezoekerscentrum De Veenweiden en Natuurvereniging IVN Alphen wel antwoord op.