Josh Walet

Een speciale gelegenheid vier je met het meergangendiner van Restaurant de Zeeger

Heb je binnenkort een speciale gelegenheid op de planning staan, zoals een jubileum of een verjaardag? Daar heeft Restaurant de Zeeger iets op gevonden. Met een meergangendiner naar keuze breng je de restaurantervaring bij jou thuis!

Vanwege de coronacrisis is het niet mogelijk om een feestje te houden voor jouw speciale gelegenheid, maar je kunt het wel vieren met een heerlijk diner. “We bereiden alles in onze keuken”, vertelt Robert van Restaurant de Zeeger. “Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is het op te regenereren volgens de gebruiksinstructies en het bord mooi op te maken. Zo breng je de restaurantervaring bij jou thuis, zonder dat je lang in de keuken hoeft te staan.”

Elke maand stelt Restaurant de Zeeger een speciaal maandmenu samen. Hierbij kun je kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Denk aan een gerookte kalfsmuis met een witte koolsalade en witte truffel. Of ga voor de in dragon gemarineerde asperges met gerookte zalm en saffraanmayonaise. Ook is het mogelijk om voor een salade met geitenkaas, komkommer, rucola, noten en honingdressing te kiezen. Voor het hoofdgerecht kun je kiezen uit een roodbaars in kataifi met gegrilde courgette en groene kruidensaus, of een langzaam gegaarde varkensprocureur met bospaddestoelen en grove mosterdsaus. Liever vegetarisch? Kies dan voor Italiaanse groentestoof met mozzarella, Parmezaanse kaas en tomatensaus. Als toetje kun je kiezen uit een mango ijstaartje of een kaasplankje met drie soorten kaas.

Bestellen kan via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html. Daar vind je ook alle andere gerechten die je kunt bestellen. Let op: afhalen bij Restaurant de Zeeger is standaard, alleen in overleg wordt er bezorgd in Alphen aan den Rijn en omstreken. Hiervoor dien je zelf contact op te nemen met De Zeeger via 0614059787. Openingstijden: dinsdag tot en met zondag van 15:00 tot 19:00 uur.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Muziek gisteren 15:07

Talent van de maand: Roberto van Raamsdonk

De 22-jarige Roberto van Raamsdonk (Rovara) uit Alphen timmert hard aan de weg. Samen met de winnaar van The X Factor in Australië, Joey Djia brengt hij deze maand een single uit. “Ik ben heel erg trots op het resultaat.”

De Heerlijkheid van Alfen gisteren 13:24

De Heerlijkheid van Alfen: strategisch Alphen

Alphen was in de middeleeuwen en later niet alleen een gezapig dorp van boeren en turfgravers. Vlakbij lag een belangrijk strategisch punt waar hard om werd gevochten: de Goudse sluis. Gastauteur Bertus Brokamp is Alphenaar, militair historisch geograaf, maakt harnassen en doet steekspelen in het openluchtmuseum Archeon. Hij heeft zich verdiept in de militaire kant van de Alphense geschiedenis.

Advertorial Winkels gisteren 11:12

Primera Aarhof start met digitaliseren van oud beeld-, en geluidsmateriaal

Voor veel mensen een bekende vraag: wat doen we met al die oude negatieven? Of: zou het niet zonde zijn als onze trouwfilm verloren zou gaan? Primera Jacobs in Winkelcentrum Aarhof heeft het antwoord. Je kunt sinds kort terecht voor het digitaliseren van kostbare dia's, negatieven, alle gangbare videoformaten zoals VHS, MiniDV, Hi8, Super8, Vinyl, en nog veel meer!

Coronavirus in Alphen gisteren 10:17

Aquasport, peuterzwemmen en recreatief zwemmen hervat

Vanaf maandag 8 juni start De Thermen2 weer met Aquarobics, Seniorfit, Peuterzwemmen en Recreatief zwemmen. De Thermen2 mocht de zwembaden in Alphen aan den Rijn drie weken geleden weer openen. De herstart van zwemlessen en banenzwemmen bleek zo soepel te zijn verlopen dat een volgende stap gezet kan worden.

Heel Alphen Beweegt gisteren 09:33

#HeelAlphenBeweegt brengt Alphenaren in beweging

Bewegen is belangrijk. Door te bewegen blijf je gezond en zit je lekkerder in je vel. Bewegen, en daarmee zorgen voor je gezondheid, is essentieel voor jong en oud. Maar bewegen heeft ook een sociale component, want het zorgt voor een gevoel van verbondenheid. Daarom wordt op maandag 8 juni gestart met #HeelAlphenBeweegt.

Blog Opinie 5 jun. 2020 19:59

MINERVA Vakantie

Hoewel de grenzen opengaan en de vliegtuigen worden afgestoft, denk ik toch dat er veel meer mensen dan andere jaren gewoon thuis vakantie gaan vieren. Dat mag geen probleem zijn, want er is een mooie warme zomer voorspeld.