Josh Walet

Een speciale gelegenheid vier je met het meergangendiner van Restaurant de Zeeger

Heb je binnenkort een speciale gelegenheid op de planning staan, zoals een jubileum of een verjaardag? Daar heeft Restaurant de Zeeger iets op gevonden. Met een meergangendiner naar keuze breng je de restaurantervaring bij jou thuis!

Vanwege de coronacrisis is het niet mogelijk om een feestje te houden voor jouw speciale gelegenheid, maar je kunt het wel vieren met een heerlijk diner. “We bereiden alles in onze keuken”, vertelt Robert van Restaurant de Zeeger. “Het enige wat je zelf nog hoeft te doen is het op te regenereren volgens de gebruiksinstructies en het bord mooi op te maken. Zo breng je de restaurantervaring bij jou thuis, zonder dat je lang in de keuken hoeft te staan.”

Elke maand stelt Restaurant de Zeeger een speciaal maandmenu samen. Hierbij kun je kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten. Denk aan een gerookte kalfsmuis met een witte koolsalade en witte truffel. Of ga voor de in dragon gemarineerde asperges met gerookte zalm en saffraanmayonaise. Ook is het mogelijk om voor een salade met geitenkaas, komkommer, rucola, noten en honingdressing te kiezen. Voor het hoofdgerecht kun je kiezen uit een roodbaars in kataifi met gegrilde courgette en groene kruidensaus, of een langzaam gegaarde varkensprocureur met bospaddestoelen en grove mosterdsaus. Liever vegetarisch? Kies dan voor Italiaanse groentestoof met mozzarella, Parmezaanse kaas en tomatensaus. Als toetje kun je kiezen uit een mango ijstaartje of een kaasplankje met drie soorten kaas.

Bestellen kan via https://www.alphensrestaurantweek.nl/index.html. Daar vind je ook alle andere gerechten die je kunt bestellen. Let op: afhalen bij Restaurant de Zeeger is standaard, alleen in overleg wordt er bezorgd in Alphen aan den Rijn en omstreken. Hiervoor dien je zelf contact op te nemen met De Zeeger via 0614059787. Openingstijden: dinsdag tot en met zondag van 15:00 tot 19:00 uur.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 15:21

Museumpark Archeon is gesloten, maar de werkzaamheden gaan gewoon door

Vanwege de coronamaatregelen is museumpark Archeon momenteel gesloten, maar dit betekent niet dat er niks gedaan wordt in het museumpark. Archeon is namelijk volop bezig met werkzaamheden, zoals het onderhoud en behoud van hun archeologische voorwerpen en reconstructies.

Coronavirus in Alphen vandaag 14:08

Alphense Dionne is demonstrant, geen relschopper: “Vernielingen aanrichten gaat aan de boodschap voorbij”

Tijdens de avondklokrellen werden relschoppers hard aangepakt door de Mobiele Eenheid (ME). Maar in hun midden waren ook demonstranten die juist een vreedzaam protest willen. Op Facebook roept de Alphense Dionne Severijn mededemonstranten daarom op om tijdens komende demonstraties te gaan zitten, zodat de ME onderscheid kan maken tussen demonstranten en relschoppers.

Advertorial Onderwijs vandaag 13:14

Leer het Scala College kennen met de online Scala Kennisquiz

Deze week heeft het Scala College al vele basisschoolleerlingen online mogen ontvangen. Via webinars en meet & greets hebben zij kennis kunnen maken met de school. Als afsluiting organiseren ze vrijdag 29 januari een leuke Scala Kennisquiz!

Alphense Zendmast vandaag 12:25

Alle lampen van de Alphense zendmast doen het weer

Het hield veel Alphenaren afgelopen periode nogal bezig, de ene lamp van de Alphense zendmast die defect was. Maar goed nieuws: de lamp is weer gemaakt, dus de zendmast schijnt weer als nieuw.

Advertorial Horeca vandaag 10:54

May we be your Valentine?

Zondag 14 februari is de dag van de liefde! En liefde hebben we nodig, nu meer dan ooit… Bij Hen kan jouw liefde en steun ook meer dan ooit gebruiken. Onder het motto ‘liefde gaat door de maag’ hebben ze verschillende mogelijkheden.