Ashram College

Eerste paal nieuwbouw Ashram College gaat bijna de grond in

Het officiële startschot voor het nieuwe schoolgebouw van het Ashram College was al gegeven, maar binnenkort is ook het moment daar dat de eerste paal voor de nieuwbouw ook echt de grond in gaat.  

Al jaren zijn er plannen om het huidige schoolgebouw te vervangen voor een nieuw gebouw dat voldoet aan alle hedendaagse eisen. In de zomer van 2021 werd er gestart met de sloop van onder andere de aula en de vier gymzalen.

Nu worden er ook stappen gemaakt met de daadwerkelijke nieuwbouw. Op 9 mei aanstaande zal er dan eindelijk echt begonnen worden met het bouwen van het nieuwe schoolgebouw. Die dag wordt namelijk de eerste paal de grond in geslagen als symbolische start van de bouw van de nieuwe school.

Verwacht wordt dat de werkzaamheden voor het realiseren van het nieuwe schoolgebouw tot eind 2023 gaan duren. De verhuizing naar het nieuwe schoolgebouw zal plaatsenvinden in januari 2024. Na oplevering van het schoolgebouw zal ook het schoolplein nog aangepakt worden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.