Ashram College

Eerste paal nieuwbouw Ashram College gaat bijna de grond in

Het officiële startschot voor het nieuwe schoolgebouw van het Ashram College was al gegeven, maar binnenkort is ook het moment daar dat de eerste paal voor de nieuwbouw ook echt de grond in gaat.  

Al jaren zijn er plannen om het huidige schoolgebouw te vervangen voor een nieuw gebouw dat voldoet aan alle hedendaagse eisen. In de zomer van 2021 werd er gestart met de sloop van onder andere de aula en de vier gymzalen.

Nu worden er ook stappen gemaakt met de daadwerkelijke nieuwbouw. Op 9 mei aanstaande zal er dan eindelijk echt begonnen worden met het bouwen van het nieuwe schoolgebouw. Die dag wordt namelijk de eerste paal de grond in geslagen als symbolische start van de bouw van de nieuwe school.

Verwacht wordt dat de werkzaamheden voor het realiseren van het nieuwe schoolgebouw tot eind 2023 gaan duren. De verhuizing naar het nieuwe schoolgebouw zal plaatsenvinden in januari 2024. Na oplevering van het schoolgebouw zal ook het schoolplein nog aangepakt worden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politie en handhaving vandaag 10:27

Politie zoekt mannen die motoren uit parkeergarage stalen

In de nacht van 7 op 8 oktober zijn twee motoren uit de parkeergarage van een appartementencomplex in Alphen aan den Rijn gestolen. De politie toonde beelden van de verdachten in het opsporingsprogramma Team West.

Advertorial Theater vandaag 09:21

Speel mee in een professionele theaterproductie

Bos Theaterproducties, producent van de succesvolle Herman Groen-voorstellingen, is op zoek naar amateurs (m/v/x) die mee willen spelen in de gloednieuwe komedie Rust en Vreugd. Een ontroerende, herkenbare en vooral tenenkrommend grappige muzikale voorstelling. Voor iedereen die het leven vol wil aangrijpen!

Politiek gisteren 19:22

Alleen opvang voor Oekraïense vluchtelingen aan Steekterweg

Naar aanleiding van onrust tijdens een bewonersavond over opvang van Oekraïense vluchtelingen aan de Steekterweg zijn er behoorlijk wat indianenverhalen in omloop. Wethouders Schotanus en Van As en burgemeester Spies nemen de moeite om rustig uit te leggen hoe het écht zit.

Advertorial Evenementen gisteren 18:07

Zaterdag 22 juli Sama Sama Summer Party

Op veler verzoek wordt alsnog een Sama Sama Party georganiseerd! Zoals aangekondigd wordt dit jaar geen groot Sama Sama Festival georganiseerd. Naar aanleiding van vele verzoeken heeft het bestuur echter besloten toch een Sama Sama Summer Party te lanceren.

Maatschappelijk gisteren 17:00

Voorzitter Alphense Voedselbank fietst 825 kilometer voor sponsorgeld

Het nieuwe pand van de Voedselbank is al even in gebruik genomen en werd afgelopen weekend geopend. De afgelopen maanden heeft het team vrijwilligers gemerkt dat het toch erg warm wordt in de uitdeelruimte. Voorzitter Dirk van Kampen zal daarom ruim 800 kilometer fietsen om sponsorgeld op te halen.