Jordi Wijhenke

Eredivisievoetballers geven clinics bij SV ARC tijdens PLAY ON. voetbalkampen

Onlangs werd aangekondigd dat er, in samenwerking met een groot aantal profvoetballers, deze zomer een voetbalkamp wordt georganiseerd bij SV ARC. De organisatie van de PLAY ON. voetbalkampen heeft bekendgemaakt welke eredivisievoetballers langs zullen komen om voetbalclinics te geven*.

Op verschillende amateurclubs in het hele land worden vanaf de start van de zomervakantie voor het basisonderwijs, zowel vijfdaagse als ééndaagse dagkampen (zonder overnachting) en clinics, georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar.

De organisatie belooft een gevarieerd programma voor de deelnemers met iedere dag een speciale training of clinic van een bekende profvoetballer. De eredivisievoetballers die langs zullen komen zijn Orkun Kökcü, Calvin Stengs, Bart Ramselaar, Desiree van Lunteren, Sven Botman en Joey Veerman. “We zijn enorm blij om aan te kunnen kondigen dat deze geweldige profvoetballers langs zullen komen om de jonge deelnemers voetbaltips te geven tijdens de trainingen”, aldus Mitchel Bovenlander namens de organisatie. Naast dat de bekende voetballers langs komen om clinics te geven, is er ook een mogelijkheid voor handtekeningen en een foto.

Het voetbalkamp bij SV ARC duurt één week en start op 3 augustus. Kijk voor meer informatie op www.playonvoetbal.nl.

*Aanwezigheid voetballers onder voorbehoud van persoonlijke trainings- en wedstrijdschema’s.

play on voetbalkamp poster.jpg


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 09:07

Beschonken Oost-Europeaan veroorzaakt overlast

Op vrijdag 10 juli veroorzaakte een beschonken man van Oost-Europese afkomst flink wat overlast in Alphen. Bij de politie kwamen dan ook meerdere meldingen binnen. Toen de man ook nog betrapt werd bij het stelen van een fles wijn, werd hij aangehouden.

Advertorial Winkels gisteren 17:05

Grote najaarsproeverij bij La Bodega ‘87

Wijnliefhebbers opgelet! De gezelligste wijnmiddag van Alphen aan den Rijn komt er weer aan. Zondag 27 september organiseert La Bodega '87 de grote najaarsproeverij!

Onderwijs gisteren 16:32

Sneak peek in het nieuwe Groene Hart Lyceum

Leerlingen van het Groene Hart Lyceum moeten nog even geduld hebben, maar in het najaar van 2020 is het dan toch echt zo ver. Dan neemt het Groene Hart Lyceum het nieuwe schoolgebouw in gebruik. Hoe staat het er nu voor? Dat laten de leerlingen zien in deze sneak peek.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:11

Kabinet dient ‘coronawet’ in bij Tweede Kamer

Een tijdelijke ‘coronawet’ moet ervoor zorgen dat de juridische basis rondom de coronamaatregelen beter wordt geregeld. Hiermee zullen de noodverordeningen, waarin momenteel de coronamaatregelen zijn vastgelegd, komen te vervallen.