Eskens

ESKENS op weg naar duurzaam autorijden

Sinds februari is Eskens de trotse eigenaar van de gloednieuwe elektrische ID. Buzz Cargo! Dit ultramoderne busje is geen standaard voertuig; het is op maat gemaakt, helemaal volgens onze wensen.

Als ondernemer is het cruciaal om voorop te lopen, en de ID. Buzz stelt Eskens in staat precies dat te doen. Met zijn opvallende design springt de ID. Buzz eruit op de weg, en we zijn er trots op ermee gezien te worden.

De duurzame productie van de ID. Buzz sluit naadloos aan bij onze bedrijfswaarden. We zijn verheugd dat we onze impact op het milieu kunnen verminderen. Het is een win-win situatie: we kunnen ons werk blijven doen zonder compromissen te sluiten op het gebied van duurzaamheid.

Wil jij deel uitmaken van het team en ook de kans krijgen om in deze innovatieve bus te rijden? Eskens is momenteel op zoek naar service engineers! Klik hier voor meer informatie en voor de vacature.


Meer nieuws

Advertorial Algemeen gisteren 18:12

De hele zomervakantie de beste kinderfilms bij Castellum!

Vier je zomervakantie met Tante Rita! De familie Dubbel doet mee aan een chocoladewedstrijd, maar door problemen in de chocolaterie moeten ze verhuizen naar een camping. Wanneer de kakkineuze Ria Bakzeil hoort van hun deelname, gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt.

Algemeen gisteren 14:02

Veiligheidsdag 2024: Kom naar Fort Alpha voor een spannende uitdaging

Op zaterdag 31 augustus 2024 staat Alphen aan den Rijn in het teken van de jaarlijkse Veiligheidsdag. Dit evenement vindt o.a. plaats bij Fort Alpha en biedt tussen 11:00 en 14:00 uur tal van activiteiten voor jong en oud. Een van de hoogtepunten is de uitdagende stormbaan, waar deelnemers de kans krijgen om de snelste tijd neer te zetten en een bijzondere prijs te winnen.

Algemeen gisteren 12:03

Jeugdleden Castellum doen verdienstelijk mee aan NK Beachvolleybal

In het weekend van 6 en 7 juli vond het NK Jeugd Beachvolleybal plaats bij Irene Beach in Bilthoven en Zomerkade in Huizen. In totaal streden 136 teams in diverse leeftijdscategorieën om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen! Daarbij waren ook 3 jeugdleden van Castellum aanwezig die verdienstelijk meestreden om de medailles.

Algemeen 23 jul. 2024 13:36

Natuurmomenten doet oproep voor betere waterkwaliteit

In Nederland is de waterkwaliteit een toenemend probleem, en ook in Alphen aan den Rijn hebben wij te maken met de gevolgen van slechte waterkwaliteit. Natuurmonumenten roept inwoners daarom op om de petitie voor schoon water te tekenen.