Alphens Restaurantweek wordt positief ervaren!

De Alphens Restaurantweek is nu een paar dagen bezig en lijkt in de smaak te vallen! De reserveringen blijven nog steeds binnenstromen en inmiddels krijgen we ook een hoop leuke recensies terug.

Lees hieronder de ervaringen van enkele van de Alphens Restaurantweek-bezoekers;

"Wij hebben bij Il Delicato gegeten en zoals altijd was het diner uitstekend. De gastvrouw had een heerlijke begeleidende wijn bij de gerechten uitgekozen en zij had onze avond onvergetelijk gemaakt met onze bijzondere gebeurtenis die dag."

"Wij hebben gisteravond bij Koetjes & Kalfjes gegeten. Wij (mijn vrouw en ik) waren daar nog nooit geweest en het is ons echt goed bevallen. Goede bediening, mooie zaak, heel gastvrij. En niet te vergeten en zeker ook niet op de laatste plaats, het eten was echt super! Zelf ben ik niet zo van de duurdere gerechten en liflafjes, maar dit beviel mij erg goed! We hebben daar toch wel dik 2 uur gezeten en het erg naar ons zin gehad. Dit doen we in de toekomst zeker nog een keer. En als we niet van de Alphens Restaurantweek hadden gelezen, had het misschien nog wel even geduurd voordat wij daar zouden gaan eten. dus jullie ook bedankt!"

"Met 4 personen een vier gangen-menu genomen bij De Oude School in Ter Aar. Het werden zeker 6 gangen en het was meer dan voortreffelijk, er was een gezellige sfeer en een goede bediening. We gaan zeker nog een keer daar gezellig eten!"

"Zondagavond gebruik gemaakt van de Alphens Restaurantweek bij Wet&Wild. Heerlijk gegeten, vriendelijke en professionele bediening. Was een leuke kennismaking met de 'diner-keuken', al diverse keren op het terras gezeten voor een drankje en/of lunch. Beslist een aanrader voor iedereen!"

"Afgelopen zaterdag met ons drietjes heerlijk gegeten bij de Alphense Burgemeester. Dankzij de reservering stond onze tafel gedekt en al klaar. Wij hebben een heerlijk voorgerecht (Franse uiensoep) gehad en een, zo mogelijk, nog lekkerder hoofdgerecht (biefstuk). Als afsluiting heel lekker ijs gehad. De sfeer was heel gezellig en de bediening was goed. Wij zullen zeker gauw terug komen. Team van de Burgemeester, bedankt voor de gezellige avond!"

Wil jij ook uiteten tijdens de Alphens Restaurantweek? Reserveren kan nog steeds!


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Kinderen vandaag 14:36

Inschrijving Huttenbouw opent op woensdag 1 mei!

Ahoy, piraten! Het belooft weer een groot feest te worden, want de 51e editie van de Huttenbouw staat voor de deur, en dit jaar kunnen jullie op avontuur als echte piraten! Dit jaar vindt het evenement plaats van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus. Kinderen van 4 tot en met 14 jaar kunnen zich vanaf woensdag 1 mei aanmelden.

Maatschappelijk vandaag 10:02

Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn ondersteunt Voedselbank

De Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn heeft onlangs de handen ineengeslagen met de plaatselijke voedselbank, in een poging om niet alleen wereldwijd, maar ook lokaal impact te maken. Tijdens hun recente paasactie heeft de actiegroep niet alleen fondsen verzameld voor hun buitenlandse projecten, maar ook geld ingezameld ten behoeve van de voedselbank. Op deze manier hoopt de groep een helpende hand te bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben, hier in ons eigen dorp.

Blog Bikkels on Bikes: Fietsend naar Vietnam gisteren 17:03

Bikkels on Bikes: Het Balatonmeer

Het Balatonmeer is het grootste meer van Hongarije. Veel Hongaren hebben hier een tweede huisje of appartement om te genieten van het water en het warme weer. Hoe is het om langs dit meer te fietsen en waarom is het zo geliefd dat gaan wij ontdekken. Het balatonmeer is zo groot, toen mijn vader vanuit Griekenland naar huis vloog met het vliegtuig op een heldere dag vertelde de piloot, als je nu uit het raam kijkt, kun je het balaton meer duidelijk zien, het grootste meer van Hongarije.