Evi Sports
Advertorial Sport

Evi maakte van haar hobby haar werk: “Sporten is mijn lust en mijn leven”

Wat een feestelijke start moest worden in haar eerste eigen pand, liep voor Evi van Evi Sports iets anders. Na twee weken moest ze noodgedwongen de deuren sluiten door corona. Maar na deze valse start is de Alphense nu gemotiveerder dan ooit. “Ik ben blij dat ik weer veel mensen kan helpen met hun doel!”

Al van jongs af aan wist Evi dat ze iets met sporten wilde doen. Gemotiveerd begon ze daarom aan de opleiding Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding (HALO) aan de Haagse Hogeschool om van haar hobby haar werk te maken. “Sporten is mijn lust en mijn leven. Ik wilde daarom altijd al van mijn hobby mijn werk maken. Sport overbrengen op anderen en mensen motiveren om te bewegen en gezond te leven is mijn passie”, vertelt Evi enthousiast.

Evi is zelfstandig sportinstructeur en zet zich het liefst dag en nacht in om mensen te helpen bij het behalen van hun persoonlijke doel. “Als je echt je doelen wilt behalen en bereid bent om ervoor te werken, ben je bij mij aan het juiste adres. Natuurlijk is de juiste hulp hierbij belangrijk, maar ik zorg er ook voor dat je gemotiveerd blijft. Dit is het beste recept om ervoor te zorgen dat jij je doelen behaalt!”

Bij Evi Sports kun je terecht voor (duo) personal training, bootcamp, High Intensity Interval Training (HIIT), Smallgroup personal training, bedrijfsbootcamp, lifestyle coaching, en losse trainingsschema’s. Voor kinderen biedt Evi Sports een speciale kidsbootcamp aan. “Sporten en bewegen met kinderen vind ik erg leuk, daarom bied ik ook Kidsbootcamps aan. Wat ik leer tijdens mijn opleiding als gymdocent kan ik dan ook toepassen tijdens de Kidsbootcamp.”

Evi Sports is gevestigd aan de J. Keplerweg 30 in Alphen aan den Rijn. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Evi via 06 53194768 of info@evisports.nl.


Meer nieuws

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement gisteren 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie gisteren 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk gisteren 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!