Evi Sports
Advertorial Sport

Evi maakte van haar hobby haar werk: “Sporten is mijn lust en mijn leven”

Wat een feestelijke start moest worden in haar eerste eigen pand, liep voor Evi van Evi Sports iets anders. Na twee weken moest ze noodgedwongen de deuren sluiten door corona. Maar na deze valse start is de Alphense nu gemotiveerder dan ooit. “Ik ben blij dat ik weer veel mensen kan helpen met hun doel!”

Al van jongs af aan wist Evi dat ze iets met sporten wilde doen. Gemotiveerd begon ze daarom aan de opleiding Haagse Academie Lichamelijke Opvoeding (HALO) aan de Haagse Hogeschool om van haar hobby haar werk te maken. “Sporten is mijn lust en mijn leven. Ik wilde daarom altijd al van mijn hobby mijn werk maken. Sport overbrengen op anderen en mensen motiveren om te bewegen en gezond te leven is mijn passie”, vertelt Evi enthousiast.

Evi is zelfstandig sportinstructeur en zet zich het liefst dag en nacht in om mensen te helpen bij het behalen van hun persoonlijke doel. “Als je echt je doelen wilt behalen en bereid bent om ervoor te werken, ben je bij mij aan het juiste adres. Natuurlijk is de juiste hulp hierbij belangrijk, maar ik zorg er ook voor dat je gemotiveerd blijft. Dit is het beste recept om ervoor te zorgen dat jij je doelen behaalt!”

Bij Evi Sports kun je terecht voor (duo) personal training, bootcamp, High Intensity Interval Training (HIIT), Smallgroup personal training, bedrijfsbootcamp, lifestyle coaching, en losse trainingsschema’s. Voor kinderen biedt Evi Sports een speciale kidsbootcamp aan. “Sporten en bewegen met kinderen vind ik erg leuk, daarom bied ik ook Kidsbootcamps aan. Wat ik leer tijdens mijn opleiding als gymdocent kan ik dan ook toepassen tijdens de Kidsbootcamp.”

Evi Sports is gevestigd aan de J. Keplerweg 30 in Alphen aan den Rijn. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Evi via 06 53194768 of info@evisports.nl.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Beleef Alphen vandaag 15:42

Beleef Alphen: skiën bij Ski & Snowboard Xperience

Deze zomer gaat Lars (25) voor Alphens elke week op stap. ''Ik licht één activiteit uit en schrijf uitgebreid over wat ik gedaan heb. Om te ervaren wat er kan, wat er doen is, maar vooral om te ontdekken wat er te beleven is in Alphen. Ik maak stadswandelingen, bezoek het Archeon, hang in de touwen bij het klimpark en nog veel meer!” Deze week: skiën bij Ski & Snowboard Xperience.

Wonen en bouwen vandaag 15:11

Het uitgestorven Rode Dorp in beeld

Leegstaande huizen, uitgestorven straten en ingegooide ramen. Een deel van het Rode Dorp ligt er verlaten bij door de sloop die in oktober van start gaat. Het doet sommigen zelfs denken aan een spookstad, zoals het Belgische plaatsje Doel. In deze fotoserie brengen we de situatie in beeld. 

Calamiteiten vandaag 13:10

Grote file op N207 door ongevallen

Op zaterdag heeft er aan het begin van de middag een ongeval plaatsgevonden op de Oostkanaalweg (N207). Hierdoor ontstond een file, waarin drie auto's vervolgens op elkaar botste. Dit zorgde voor een nog grotere file.