Advertorial Economie

Februari-actie bij Grand Café Eight: 8 euro korting op diner voor twee

Wie in februari 2019 bij Grand Café Eight gaat eten, profiteert van 8 euro korting op een diner voor twee. Gasten kunnen de kortingscoupon waarmee ze de korting krijgen downloaden op www.grandcafeeight.nl.

Of je nu met zijn tweeën, vieren of zessen komt eten, bij elk diner voor twee krijgen gasten 8 euro korting (dus 16 euro bij een diner voor vier, etc).

Ook geldig op Valentijnsdag
Wie zijn of haar vriend(in) met een lekker etentje wil verrassen op Valentijnsdag op 14 februari, mag ook gebruiken maken van deze actie. Reserveer wel op tijd, want vol = vol.

Profiteer van deze actie
Met korting bij Eight eten? Download de kortingscoupon (en bekijk de actievoorwaarden) via www.grandcafeeight.nl en reserveer een tafel via 0172 495477.

Over Grand Café Eight
Van vlees, vis en groente tot salade, brood en koekjes. Echt alle producten die Eight serveert, zijn dagvers. Vers gevangen. Vers gebakken. Vers gesneden. Vers bereid.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 19:11

Veel meer speelplaatsen in gemeente dan gedacht

De gemeente Alphen aan den Rijn heeft meer speelplekken dan gedacht. Dat blijkt uit een inventarisatie die bij het Speelruimteplan 2020-2024 hoort. Een deel van de speelplaatsen is echter verouderd en er is een kleine 1,7 miljoen euro nodig om dat in orde te maken.

Calamiteiten gisteren 18:54

Politie zoekt naar daders zakkenrollerij

Op vrijdag 29 november 2019 pinde een 82-jarige man rond 13:45 uur bij een pinautomaat in de Albert Heijn in Winkelcentrum de Herenhof in Alphen. Op camerabeelden is te zien hoe een man en een vrouw de portemonnee van de 82-jarige man uit de tas van de man stelen. De politie is op zoek naar getuigen in deze zaak. 

Politiek gisteren 18:27

Spies blij met VNG-standpunt over verbieden van vuurwerk

Burgemeester Liesbeth Spies is blij met het standpunt van Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) over een landelijk vuurwerkverbod. Het gaat om het verbieden van knalvuurwerk, vuurpijlen en los vuurwerk.

Algemeen gisteren 16:46

Hoe hoog is de belastingstijging in Alphen?

De belastingen zijn dit jaar weer gestegen, met in de regio Oudewater als kampioen met een stijging van 12,2% ten opzichte van vorig jaar. Wat is de stijging in Alphen?