Advertorial Economie

Februari-actie bij Grand Café Eight: 8 euro korting op diner voor twee

Wie in februari 2019 bij Grand Café Eight gaat eten, profiteert van 8 euro korting op een diner voor twee. Gasten kunnen de kortingscoupon waarmee ze de korting krijgen downloaden op www.grandcafeeight.nl.

Of je nu met zijn tweeën, vieren of zessen komt eten, bij elk diner voor twee krijgen gasten 8 euro korting (dus 16 euro bij een diner voor vier, etc).

Ook geldig op Valentijnsdag
Wie zijn of haar vriend(in) met een lekker etentje wil verrassen op Valentijnsdag op 14 februari, mag ook gebruiken maken van deze actie. Reserveer wel op tijd, want vol = vol.

Profiteer van deze actie
Met korting bij Eight eten? Download de kortingscoupon (en bekijk de actievoorwaarden) via www.grandcafeeight.nl en reserveer een tafel via 0172 495477.

Over Grand Café Eight
Van vlees, vis en groente tot salade, brood en koekjes. Echt alle producten die Eight serveert, zijn dagvers. Vers gevangen. Vers gebakken. Vers gesneden. Vers bereid.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 09:51

Niet meer appen met gemeente

Vanaf vrijdag 22 november is het helaas niet meer mogelijk om een WhatsAppje te sturen naar Gemeente Alphen aan den Rijn.

Verkeer en vervoer vandaag 08:56

Hefbrug Boskoop op zijn vroegst pas 24 of 25 november open

De hefbrug in Boskoop blijft langer gestremd voor autoverkeer en scheepvaart. De provincie Zuid-Holland heeft laten weten dat de hefbrug op zijn vroegst pas op zondag 24 of maandag 25 november open gaat.

Politiek gisteren 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek gisteren 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten gisteren 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.  

Politiek gisteren 18:37

Sluitende begroting gemeente ondanks miljoenen tegenvaller

Het Rijk heeft onlangs bekendgemaakt hoeveel geld er naar de gemeenten gaat. Naar nu blijkt, gaat het landelijk zo goed dat de gemeenten minder geld in het laatje krijgen. Dat komt omdat landelijk minder geld wordt uitgegeven dan verwacht.