Taste for Shirts

Feestelijke opening nieuwe winkel Taste for Shirts: "Het is een kroon op ons werk"

Donderdag 17 september vond de feestelijke opening plaats van de nieuwe winkel van Taste for Shirts. Samen met wethouder Van As openden Richard Kniese en Tim van der Vliet hun nieuwe overhemden speciaalzaak aan de Van Boetzelaerstraat 47 in Alphen aan den Rijn.

Taste for Shirts is een echt familiebedrijf en bestaat inmiddels alweer 29 jaar. Op donderdag werd dat bekroond met de opening van de nieuwe winkel. “Het afgelopen jaar hebben Tim en ik zoals je kunt zien niet stil gestaan. Ons team heeft ervoor gezorgd dat de winkel tijdens de coronatijd altijd open is gebleven, zij het voor een praatje, aanbesteding of een steunbetuiging. Dit heeft ons gebracht tot waar wij nu voor staan; onze prachtige nieuwe winkel”, speecht Richard. “Wij vergeten dit jaar nooit meer. Het is mooi dat we nu hebben laten zien dat we niet bij de pakken neer gaan zitten door iets waar we geen invloed op hebben, maar dat we dit hebben kunnen omzetten naar iets positiefs.”

Hetzelfde concept in een nieuwe pand

Het idee van de winkel is ontstaan door corona. “In de kleinere winkel die we eerst hadden, konden we de 1,5 meter afstand niet goed houden. Hierdoor konden wij niet iedereen van het team laten werken, want er was niet genoeg ruimte voor ons personeel en onze klanten.” Dit zette Tim en Richard aan het denken. Zij bundelden hun krachten en hadden al snel een ander pand in de Van Boetzelaerstraat op het oog. “Overdag stonden wij in de winkel op de van Boetzelearstraat 7, en in de avonduren waren wij tot in de late uren aan het klussen in het nieuwe pand.”

Wethouder Van As was ook aanwezig bij de opening. “Mijn petje af voor jullie”, zo begon hij. “Ik heb gezien wat voor mooie zaak jullie ervan hebben gemaakt. Het is in de Italiaanse stijl en helemaal van deze tijd. Het is geweldig dat jullie ondanks de coronacrisis je nek uitsteken en blijven investeren.” Vervolgens knipte de wethouder het lintje door, waarmee de winkel officieel werd geopend.

Geschikt voor elke gelegenheid

Wie zoekt kent ons niet, wie ons kent zoekt niet meer. Dat is het motto van Taste for Shirts. Tim en Richard geloven in zichzelf. “Wij tonen iedere maand met veel passie en trots een fantastische, luxe, nieuwe collectie aan onze klanten. Voor iedere gelegenheid hebben wij het perfecte exemplaar in huis, van een klassiek wit overhemd tot een uitgesproken design”, vertelt Tim. Richard vult aan: “Veel van onze overhemden komen van Italiaanse stoffen leveranciers, waardoor de overhemden van Taste for Shirts exclusief blijven met de juiste pasvorm. Daarnaast hebben we ook een mooie collectie colberts, (col)truien, en pullovers. We voorzien onze klanten altijd graag van deskundig mode-advies!”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement gisteren 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie gisteren 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk gisteren 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!