Taste for Shirts

Feestelijke opening nieuwe winkel Taste for Shirts: "Het is een kroon op ons werk"

Donderdag 17 september vond de feestelijke opening plaats van de nieuwe winkel van Taste for Shirts. Samen met wethouder Van As openden Richard Kniese en Tim van der Vliet hun nieuwe overhemden speciaalzaak aan de Van Boetzelaerstraat 47 in Alphen aan den Rijn.

Taste for Shirts is een echt familiebedrijf en bestaat inmiddels alweer 29 jaar. Op donderdag werd dat bekroond met de opening van de nieuwe winkel. “Het afgelopen jaar hebben Tim en ik zoals je kunt zien niet stil gestaan. Ons team heeft ervoor gezorgd dat de winkel tijdens de coronatijd altijd open is gebleven, zij het voor een praatje, aanbesteding of een steunbetuiging. Dit heeft ons gebracht tot waar wij nu voor staan; onze prachtige nieuwe winkel”, speecht Richard. “Wij vergeten dit jaar nooit meer. Het is mooi dat we nu hebben laten zien dat we niet bij de pakken neer gaan zitten door iets waar we geen invloed op hebben, maar dat we dit hebben kunnen omzetten naar iets positiefs.”

Hetzelfde concept in een nieuwe pand

Het idee van de winkel is ontstaan door corona. “In de kleinere winkel die we eerst hadden, konden we de 1,5 meter afstand niet goed houden. Hierdoor konden wij niet iedereen van het team laten werken, want er was niet genoeg ruimte voor ons personeel en onze klanten.” Dit zette Tim en Richard aan het denken. Zij bundelden hun krachten en hadden al snel een ander pand in de Van Boetzelaerstraat op het oog. “Overdag stonden wij in de winkel op de van Boetzelearstraat 7, en in de avonduren waren wij tot in de late uren aan het klussen in het nieuwe pand.”

Wethouder Van As was ook aanwezig bij de opening. “Mijn petje af voor jullie”, zo begon hij. “Ik heb gezien wat voor mooie zaak jullie ervan hebben gemaakt. Het is in de Italiaanse stijl en helemaal van deze tijd. Het is geweldig dat jullie ondanks de coronacrisis je nek uitsteken en blijven investeren.” Vervolgens knipte de wethouder het lintje door, waarmee de winkel officieel werd geopend.

Geschikt voor elke gelegenheid

Wie zoekt kent ons niet, wie ons kent zoekt niet meer. Dat is het motto van Taste for Shirts. Tim en Richard geloven in zichzelf. “Wij tonen iedere maand met veel passie en trots een fantastische, luxe, nieuwe collectie aan onze klanten. Voor iedere gelegenheid hebben wij het perfecte exemplaar in huis, van een klassiek wit overhemd tot een uitgesproken design”, vertelt Tim. Richard vult aan: “Veel van onze overhemden komen van Italiaanse stoffen leveranciers, waardoor de overhemden van Taste for Shirts exclusief blijven met de juiste pasvorm. Daarnaast hebben we ook een mooie collectie colberts, (col)truien, en pullovers. We voorzien onze klanten altijd graag van deskundig mode-advies!”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen vandaag 14:01

Achttiende editie Midwinter Fair in Archeon afgelast vanwege corona

Diverse bands op podia verspreid door het park, leerzame workshops, een overdekte markt met unieke waren en ander entertainment. Dat is het recept voor de Midwinter Fair die jaarlijks plaatsvindt in Archeon. Maar door de coronamaatregelen kan het evenement dit jaar niet doorgaan.

Advertorial Horeca vandaag 13:15

Maggie Blue bezorgt de lekkerste maaltijden bij jou thuis

From THURSDAY on, Maggie will stop at your door! In deze gekke tijden kan je dan wel niet terecht in het restaurant, maar je kunt er thuis wel een mooi feestje van maken met al het heerlijke eten van Maggie Blue.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 10:43

Maskne is in opmars: “Acne door het gebruik van mondkapjes komt steeds vaker voor”

Op dit moment verandert er een hoop in ons leven door het coronavirus, zo is het advies om zo veel mogelijk thuis te blijven en wordt iedereen in openbare ruimtes gevraagd een mondkapje te dragen. Bij dat laatste kan het probleem van Maskne ontstaan. Bij Complete Skincare weten ze als geen ander hoe ze dat kunnen verhelpen.

Coronavirus in Alphen vandaag 09:56

GGD Hollands Midden waarschuwt voor commerciële coronatesten

Op meerdere plekken in het land duiken bedrijven op die tegen betaling coronatesten aanbieden. Veel van deze bedrijven werken echter met andere type testen, die volgens het RIVM niet te vertrouwen zijn. Daarom waarschuwt GGD Hollands Midden nu voor dit soort testen.