Gemeente Alphen aan den Rijn

Fietsenstalling en openbare toiletten aan de Aarkade weer ruimer geopend

De afgelopen weken waren de fietsenstalling en de openbare toiletten aan de Aarkade beperkt geopend. Maar vanaf vandaag zijn de openingstijden weer verruimd.

De gemeente besloot half december om de openingstijden van de fietsenstalling aan de Aarkade flink te beperken. Ook voor de openbare toiletten golden daardoor beperkte openingstijden. Het beheer van de fietsenstallingen aan de Aarkade en het Fossapad is in handen van Rijnvicus. Door corona was er veel personeel niet beschikbaar en was er geen andere keuze dan de fietsenstallingen tijdelijk te sluiten.

Maar dat is nu grotendeels achter de rug. Er is weer personeel beschikbaar en dat betekent dat de Fietsenstalling aan de Aarkade en de aldaar aanwezige openbare toiletten, vanaf vandaag weer vaker geopend zijn. De openingstijden zijn nu maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 18:30 uur. Op zondag is de stalling vooralsnog gesloten.

De fietsenstalling Castellum aan het Fossapad is sinds half december gesloten en zal ook nog even gesloten blijven. De gemeente verwacht dat deze stalling na 27 januari weer open kan.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 16:12

Rolstoeltennis-topper Esther Vergeer bij TV Nieuwe Sloot

Op 9 juni geeft de Esther Vergeer Foundation een tennis clinic aan de rolstoeljeugd van Tennisvereniging Nieuwe Sloot, aan aspirant rolstoeltennissers en aan kids die het gewoon eens willen proberen vanuit een rolstoel. Voormalig Grand Slam winnares Esther Vergeer is ook bij het event aanwezig.

Dronefotografie vandaag 14:37

Alphen vanuit de lucht: de groene long van Kerk en Zanen

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Dit keer het Europapark, de groene long van de wijk Kerk en Zanen.

Blog Opinie gisteren 20:01

MINERVA Miljoenentekort

De tekorten bij alle gemeenten lopen op. De zalvende woorden van de CDA-wethouder van Alphen aan den Rijn ten spijt: hier ook! Ik denk zomaar dat het om vele miljoenen aan tekorten gaat. Misschien wel een stuk of 10 en dat bovenop de toch al geplande ombuigingen, lees bezuinigingen.