Parkvilla
Advertorial Cultuur

Film met korte lezing voor Internationale Vrouwendag

Op zondag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Ter gelegenheid hiervan is de film 'Bulbul can sing' bij Parkvilla te zien op 6, 8 en 10 maart. Indiakenner en schrijver Hub van Wersch geeft op zondag 8 maart een inleiding over India en de positie van vrouwen.

De film ‘Bulbul can sing’ gaat over drie tieners in India die op zoek zijn naar hun eigen identiteit. De traditionele waarden van de Indiase dorpsgemeenschap komen steeds meer in conflict met de hedendaagse roep naar individuele vrijheid en verandering.

De vader van tiener Bulbul, oftewel nachtegaal, wil graag dat zijn dochter een beroemde zangeres zal worden. De stem van Bulbul is niet krachtig genoeg om de fanatieke muziekleraar tevreden te stellen. Op de grens tussen onschuld en volwassenheid leeft Bulbul in vrijheid. Omdat ouders verwachten dat hun kinderen jong trouwen, lijkt het geen probleem dat de meisjes en jongens elkaar vrijblijvend ontmoeten. Maar een aantal mannen denkt daar anders over.

Kijk voor meer informatie en kaarten www.parkvilla.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Kampdorp

Het Romeinse castellum Albaniana was een klein grensfort. Net als alle andere forten was ook het Alphense fort een magneet voor handelaren en ambachtslieden. Zij woonden in de vicus, het kampdorp. Daar woonden trouwens ook vrouwen en kinderen van de legionairs.

Politiek gisteren 10:35

Veel informatiemarkten na zomerreces politiek

De politieke partijen in Alphen aan den Rijn hebben donderdag 9 juli gevraagd om meer informatie over een waslijst aan onderwerpen die in de jaarstukken 2019, voorjaarsnota 2020 en kaderbrief 2021 voorbij komen. De raad wil inhoudelijk meer weten over waar de gemeente haar geld aan uitgeeft.

Horeca 11 jul. 2020 17:55

Twee weken na de grote brand bij Proto: Nikos en Alekos willen sterker terugkeren

Vandaag, zaterdag 11 juli, is het precies twee weken geleden dat Nikos en Alekos Baloumis zagen hoe een grote brand een ravage aanrichtte aan hun geliefde restaurant Proto. De broers zijn momenteel druk bezig om zo snel mogelijk weer open te kunnen: "We willen Proto terugbrengen op een efficiëntere, mooiere manier."