Parkvilla
Advertorial Cultuur

Filmdiner No Reservations met Catherine Zeta-Jones

De titel van het nieuwe filmdiner op 5, 6 en 7 maart wekt wat verwarring: dit filmdiner is zeker te reserveren. Het concept van thuis een film kijken en tegelijk eten wat je ziet in de film is deze keer met steractrice Catherina Zeta-Jones in de film No Reservations.

Dorade met groente uit de oven of spaghetti all’arrabbiata, waar geen kind weerstand in kan bieden, het staat allemaal op het menu. De chefkoks van restaurant Brunel serveren in samenwerking met Parkvilla een proeverij van gerechten, die in de film goed te zien zijn en/of geproefd worden. Bijzonder detail: voor één gerecht is er een blinddoek nodig. ’s Middags kan het diner worden afgehaald bij Parkvilla of worden thuisbezorgd.

No Reservations gaat over de perfectionistische chefkok Kate, een rol van Catherine Zeta-Jones, die plotseling voor haar nichtje moet zorgen. Haar leven staat op zijn kop en ze moet allerlei aanpassingen maken in haar keuken –met een nieuwe sous-chef– en in haar privéleven. Ze heeft het niet altijd gemakkelijk. Gelukkig wordt het verhaal afgewisseld met luchtige momenten en een heerlijk menu.

Finishing touch

De gerechten zijn genummerd en hebben een tijdscode, zodat je precies weet wanneer je de film moet pauzeren om de finishing touch aan het gerecht te geven. De bestelling kan worden geplaatst op cinemaculinair.nl. Deelnemers dienen thuis zelf de filmstream te downloaden via film.nl.

Meer informatie: https://www.cinemaculinair.nl/nl_nl/no-reservations/ en www.parkvilla.nl.


Meer nieuws