ENJOY
Advertorial Horeca

Finger licking food bij lunch- en koffiebar ENJOY

Ken jij ENJOY al? Dat gezellige lunch- en koffietentje met die felblauwe gevel? Het team van ENJOY staat voor je klaar met een service met een smile in de Van Mandersloostraat. Wist je dat zij best uniek zijn in Alphen? Waarom? Dat vertellen ze je graag!

ENJOY is een unieke plek in Alphen. ENJOY is namelijk dol op comfort food. Het liefst in een vegan variant. Zo geniet jij op een verantwoorde manier van finger licking good food. Ben je geen fan van vegan? "Nadat je bij ENJOY langs bent geweest is dat onmogelijk", lacht eigenaresse Michelle.

Vegan, vegetarisch en glutenvrij

De overheerlijke gerechten die ENJOY serveert zijn 99,5% veganistisch, 100% vegetarisch en 75% glutenvrij. "We zoeken steeds opnieuw de uitdaging op om vegan dranken en gerechten voor eenieder toegankelijk en bovenal smaakvol te maken!" Naast dat hun aanbod bijdraagt aan een gezond lichaam en een gezonde planeet, vinden zij het een fijne gedachte dat ze hiermee ook bijdragen aan de afname van dierenleed.  

"Zeker in een tijd als deze, waar gezondheid een belangrijk thema is, hebben wij de missie om onze gasten kennis te laten maken met verantwoorde, gezondheid bevorderende en bovenal heerlijke dranken en gerechten. Ook gasten met een voedselintolerantie of -allergie, zijn bij ENJOY aan het goede adres. Met de juiste kennis in pacht, neemt ons team altijd de moeite om uitleg te geven over mogelijk allergenen en zijn zij altijd bereid mee te denken over een geschikte samenstelling van een gerecht."

Tekst loopt door onder de foto

enjoy 4.jpg

Uitgebreid assortiment

Wat voor heerlijke gerechten kan je bij ENJOY vinden? Wat dacht je van een uitgebreid assortiment aan plantaardige melk voor in een flat white of een chai tea latte? Of een vitamine boost smoothie met enkel en alleen puur fruit? Of je dag beginnen met de beste wentelteefjes die je ooit hebt gegeten. Deze bestseller kun je niet weerstaan. Wedden? 

Voor een heerlijk broodje scrambled tofu in plaats van scrambled eggs, waarbij je het verschil niet eens zult opmerken, ben je bij ENJOY aan het juiste adres. Of wellicht kies je liever voor de stoere speltbol met BBQ-jackfruit en coleslaw. 

Twijfel je nog? Kom dan gewoon eens een keertje langs en laat je verrassen! Begin klein met de vegan en glutenvrije taartjes of de vegan roze koeken. Wanneer je bent geweest, wil je zeker terugkomen. De keuze is reuze en wat ENJOY betreft echt meer dan de moeite waard.  

Zo maken zij genieten voor iedereen mogelijk. Of je nu vegan bent of niet. 

Kijk voor meer informatie op de website. Volg ENJOY ook op Instagram (@enjoy.food.and.drinks).

enjoy 5.png


Meer nieuws

Politiek gisteren 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement gisteren 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie gisteren 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk gisteren 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!