Alphen Beweegt
Advertorial Sport

Ga jij net als Veera de uitdaging aan?

Veera is één van de deelnemers van het project The Real Social Next Level! Veera is 26 jaar, komt uit Finland en woont sinds 2018 in Nederland. “Momenteel werk ik bij een kledingwinkel, maar ik ben afgestudeerd in Finland met een bachelor-diploma Sport.”

Het project The Real Social Next Level geeft jou dé kans om je in te zetten voor je omgeving en tegelijkertijd aan je toekomst te werken. Je wordt begeleid door een van de buurtsportcoaches van Alphen Beweegt. En naast een goed gevoel ontvang je ook nog eens € 250! “Het project van Alphen Beweegt ‘The Real Social Next Level’ biedt mij een mooie kans om mijn kennis in de praktijk te brengen en tegelijkertijd ervaring in het werkveld op te doen”, vertelt Veera.

“Het allerleukste vind ik dat ik anderen in beweging kan brengen en dat iedereen van sporten en beweging kan genieten. Bij Alphen Beweegt werk je in een geweldig team en eindig je je dagen altijd met een glimlach op je gezicht. Met The Real Social Next Level kan je super makkelijk instappen en zelf je uren bepalen, wat heel ideaal is, als je tegelijkertijd ook werkt of studeert.”

Wil jij je net als Veera zo’n 4 uur per week inzetten voor een ander. Ben je tussen de 14 en 27 jaar en wil je een half jaar lang werken aan je cv en iets voor een ander betekenen? Meld je dan vandaag nog aan voor The Real Social Next Level door een mail te sturen naar buurtsportcoach Thijs, of kijk op https://www.therealsocial.nl/onze-locaties/alphen-aan-den-rijn/.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:14

Tiny Houses zijn een grote uitdaging in Alphen-Stad

Het aanwijzen van locaties voor Tiny Houses is niet gemakkelijk. Dat zegt wethouder Gerard van As. "De grote uitdagingen zijn het vinden van locaties en voldoende grond die nodig is voor één tiny house." Van As ziet slechts een mogelijke locatie: Gnephoek-zuid. Het worden dan wel appartementen.

Blog Op reis met Naomi gisteren 19:33

Op reis met Naomi: "het leven is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn"

Zo, die eerste week zit erop. En wat een week is het geweest! Ik ben letterlijk alle kanten op gegaan, er zijn veel emoties voorbij gekomen die van links naar rechts en van onder naar boven gaan. En het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, dus ik ga ook de andere kant met jullie delen. Mijn motto is immers ‘we hoeven ons nergens voor te schamen’. Daarbij houd ik van open- en eerlijkheid en transparantie.

Politiek gisteren 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.

Politiek gisteren 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.