Alphens.nl

Ga jij nog eten tijdens de Alphens Restaurantweek?

Het einde van de Alphens Restaurantweek nadert. Wat is er al veel gelachen, gekletst en vooral heerlijk gegeten. Tot en met zondag wordt er bij 25 verschillende restaurants nog genoten van diverse meergangenmenu’s. Het beloven nog 4 gezellige avonden te worden.

Bij Hen wordt de hele restaurantweek goed bezocht. "We verwachten dat aankomend weekend nog een druk weekend zal worden", vertelt een medewerker. Dit geldt niet alleen voor Bij Hen. Veel restaurants kijken uit naar een gezellig druk weekend en serveren graag hun specialiteiten.

De komende dagen staan al veel reserveringen op de planning, maar gelukkig zijn er nog enkele tafels vrij! Reserveer bij jouw favoriete restaurant en eetsmakelijk!

TIP Wil jij graag uitbuiken van het diner tijdens een film? Dat kan bij Castellum! Als je een tafeltje reserveert kun je namelijk met korting naar de film tijdens de Alphens Restaurantweek.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek vandaag 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten vandaag 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.  

Politiek vandaag 18:37

Sluitende begroting gemeente ondanks miljoenen tegenvaller

Het Rijk heeft onlangs bekendgemaakt hoeveel geld er naar de gemeenten gaat. Naar nu blijkt, gaat het landelijk zo goed dat de gemeenten minder geld in het laatje krijgen. Dat komt omdat landelijk minder geld wordt uitgegeven dan verwacht.

Advertorial Horeca vandaag 17:16

Culinair genieten in de wintermaanden bij Wet ’n Wild

Wet ’n Wild pakt in de wintermaanden uit met een culinair wintermenu. De nieuwe dinerkaart is seizoensgebonden en verandert iedere maand, om zo de meest passende seizoensproducten voor te schotelen.