Alphens.nl

Ga jij nog eten tijdens de Alphens Restaurantweek?

Het einde van de Alphens Restaurantweek nadert. Wat is er al veel gelachen, gekletst en vooral heerlijk gegeten. Tot en met zondag wordt er bij 25 verschillende restaurants nog genoten van diverse meergangenmenu’s. Het beloven nog 4 gezellige avonden te worden.

Bij Hen wordt de hele restaurantweek goed bezocht. "We verwachten dat aankomend weekend nog een druk weekend zal worden", vertelt een medewerker. Dit geldt niet alleen voor Bij Hen. Veel restaurants kijken uit naar een gezellig druk weekend en serveren graag hun specialiteiten.

De komende dagen staan al veel reserveringen op de planning, maar gelukkig zijn er nog enkele tafels vrij! Reserveer bij jouw favoriete restaurant en eetsmakelijk!

TIP Wil jij graag uitbuiken van het diner tijdens een film? Dat kan bij Castellum! Als je een tafeltje reserveert kun je namelijk met korting naar de film tijdens de Alphens Restaurantweek.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 18:42

In Speelruimteplan geen plaats voor kleine blokplekken

Kleine blokplekken worden opgeheven. Daarvoor in de plaats komen grotere speelplaatsen met veel meer mogelijkheden. Althans als het aan wethouder Gert-Jan Schotanus ligt. De gemeenteraad is verdeeld over het voorstel.

Politiek vandaag 17:09

Speelplaatsen worden voor 1,6 miljoen opgeknapt

De speelplaatsen in de hele gemeente Alphen aan den Rijn worden voor 1,6 miljoen euro opgeknapt. Hiervoor zijn een inventarisatie en een planning gemaakt. Het Speelruimteplan wordt in het najaar vastgesteld als er voldoende inspraak is geweest en een goede visie is gemaakt.

Voor Kinderen vandaag 17:01

Eerste paal Klimpark Alphen gaat volgende week de grond in

Op dinsdag 25 februari gaat de eerst paal voor Klimpark Alphen, midden in Park Zegersloot, de grond in. Wethouder Gert-Jan Schotanus en kinderwethouder Day van der Pijl (10) zullen bij de ceremonie aanwezig zijn.

Advertorial Cultuur vandaag 14:37

In de voorjaarsvakantie valt er veel te genieten in Castellum

Tijdens de voorjaarsvakantie kun je in de bioscoop dagelijks, de héle dag in vier zalen, genieten van de beste en nieuwste films. Speciaal voor de vakantieperiode staan de grootste filmhits van dit moment op het programma!

Alphense Zendmast vandaag 13:57

Alphense zendmast op vrijdagavond roze en oranje verlicht

Op vrijdagavond 21 februari kleurt de Alphense zendmast oranje in verband met het Alphense Sportgala dat op vrijdagavond in het Parkrestaurant van Avifauna plaatsvindt. Maar tot 19:00 uur is de zendmast roze, speciaal voor de winnaar van de verjaardagsactie.