Geen kampioenschap voor ARC 1

ARC maakte afgelopen zaterdag kans om kampioen te worden maar greep er helaas naast. Zij verloren met 1-0 van tegenstander Argon.

ARC kon voor het eerst in zestien jaar weer eens kampioen worden maar tegenstander Argon was te sterk voor de Alphenaren. Het team heeft zich wel weten te plaatsen voor de nacompetitie. Omdat BOL en AFC beide verloren maakt ARC alsnog kans om de promotiewedstrijden te spelen. 

De eerste wedstrijd van de na-competitie staat volgende week gepland, tegen GRC'14 uit Rijswijk. Winnen zij deze, dan gaan zij door naar de halve finale. Mochten zij als winnaar uit de na-competitie komen dan spelen zij volgend seizoen in de hoofdklasse.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 09:32

Maatjes gezocht voor mensen met dementie

Tom in de buurt is in Alphen op zoek naar maatjes. Vrijwilligers die met mensen met geheugenproblemen bijvoorbeeld een kopje koffie drinken of wandelen.

Politiek gisteren 16:09

Komst distributiecentrum Steekterpoort nog niet zeker

De komst van een groot distributiecentrum in Steekterpoort tussen de overslagterminal en de Steekterweg is nog niet zeker. De gemeenteraad van Alphen aan den Rijn moet het bestemmingsplan hiervoor wijzigen. De politieke partijen zitten echter nog niet op een lijn.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 15:16

Huurders van Woonforte kopen huurwoning met 5 procent korting

Woonforte verkoopt betaalbare woningen met 5 procent korting aan huurders. Met de opbrengsten investeert de corporatie in een breed en gevarieerd aanbod van nieuwbouw van vooral sociale huurwoningen.

Dronefotografie gisteren 13:49

Alphen vanuit de lucht: containers geven kleur aan het Alpherium

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week het Alpherium, dat met de vele containers van bovenaf een kleurrijk geheel vormt.