Josh Walet
Blog Opinie

Geen leuke bekerwedstrijden

De KNVB heeft vandaag, op vrijdag 24 juli, de poule-indelingen bekendgemaakt voor het districtsbekertoernooi. De loting leverde voor de Alphense clubs niet bijster interessante wedstrijden op.

De Hoofdklassers ARC en Alphense Boys zijn vrijgesteld van het spelen van poule-wedstrijden. Zij stromen in de eerste knock-out ronde in. Bij de loting werden de eerste- en tweedeklassers in een pot geplaatst en de derde- en vierdeklassers in een andere groep. Tevens konden zaterdagclubs niet tegen zondagclubs loten.

Alphia moet het opnemen tegen DSVP (Pijnacker), SJC en SPV’81 (Polsbroek). Het zaterdagteam van Alphense Boys krijgt te maken met Houtwijk (Den Haag), Marine (Den Haag) en Zwarte Pijl (Rotterdam). Alphen voetbalt in het bekertoernooi van district West 2 tegen Slikkerveer (Ridderkerk), Voorschoten’97 en Zuid-West (Den Haag). Alleen de poulewinnaars gaan door naar de eerste ronde. Het is de bedoeling dat de wedstrijden worden gespeeld in de weekenden 29/30 augustus, 5/6 september en 12/13 september.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 20:26

Dementerende man vermist vanaf Zonnedauw

Een dementerende man van 67 jaar is sinds woensdagavond 18:30 uur vermist. Hij is vertrokken vanaf de Zonnedauw in Alphen. De politie spreekt van een urgente vermissing. 

Alphens Restaurantweek gisteren 19:04

Alphens Restaurantweek: oergezellig dineren bij Alle Hens

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan Alle Hens.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Horeca gisteren 15:25

Geen langere openingstijden voor terrassen tijdens coronacrisis

Tot ’s avonds laat een drankje drinken op het terras. Met deze warme temperaturen klinkt dat heel aantrekkelijk, maar op het terras zitten is in Alphen in veel gevallen na 23:00 uur helaas niet toegestaan. En daar komt voorlopig ook geen verandering in.