Josh Walet
Blog Opinie

Geen leuke bekerwedstrijden

De KNVB heeft vandaag, op vrijdag 24 juli, de poule-indelingen bekendgemaakt voor het districtsbekertoernooi. De loting leverde voor de Alphense clubs niet bijster interessante wedstrijden op.

De Hoofdklassers ARC en Alphense Boys zijn vrijgesteld van het spelen van poule-wedstrijden. Zij stromen in de eerste knock-out ronde in. Bij de loting werden de eerste- en tweedeklassers in een pot geplaatst en de derde- en vierdeklassers in een andere groep. Tevens konden zaterdagclubs niet tegen zondagclubs loten.

Alphia moet het opnemen tegen DSVP (Pijnacker), SJC en SPV’81 (Polsbroek). Het zaterdagteam van Alphense Boys krijgt te maken met Houtwijk (Den Haag), Marine (Den Haag) en Zwarte Pijl (Rotterdam). Alphen voetbalt in het bekertoernooi van district West 2 tegen Slikkerveer (Ridderkerk), Voorschoten’97 en Zuid-West (Den Haag). Alleen de poulewinnaars gaan door naar de eerste ronde. Het is de bedoeling dat de wedstrijden worden gespeeld in de weekenden 29/30 augustus, 5/6 september en 12/13 september.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Cultuur vandaag 10:43

Alphense leerlingen primair onderwijs verzekerd van kunst- en cultuureducatie

Het kunst en cultuurprogramma primair onderwijs voor 2021-2022 is gepresenteerd. Acht schoolorganisaties en Fonds Alphen hebben al drie keer een convenant met de stichting Het Cultuurpalet afgesloten. Zo wordt er gegarandeerd voor alle groepen (7200 leerlingen en 36 basisscholen) een aanbod gecreëerd.

Maatschappelijk gisteren 17:41

Pilot voor toezicht houden bij Zegerplas deze zomer van start

In de zomer zoeken veel Alphenaren de verkoeling op, waarvoor de Zegerplas een populaire plek is. Bij drukte zit een ongeluk in een klein hoekje. Om dit te voorkomen, gaan vrijwilligers van de Alphense Reddingsbrigade in de zomermaanden als proef toezicht houden bij de Zegerplas. 

Werken gisteren 16:32

Het nieuwe vacature aanbod van week 24

Op zoek naar leuke baan of een nieuwe uitdaging in Alphen of omgeving? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Alphens.nl heeft haar eigen vacaturepagina. Op deze pagina zijn diverse soorten vacatures in verschillende branches te vinden. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.