Archieffoto

Gemeente sluit prullenbakken om schade door vuurwerkafval te voorkomen

Om schade door vuurwerkafval te voorkomen, heeft de Gemeente besloten de prullenbakken vanaf maandag 11 december te sluiten.

Veel prullenbakken zijn al gesloten. Op drukke plekken en in winkelcentra worden de prullenbakken gesloten op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december 2023. Deze maatregel is bedoeld om het risico op brand en schade door vuurwerkafval tijdens de jaarwisseling te minimaliseren.

De gemeente zal de prullenbakken weer openen vanaf 1 januari, te beginnen in de winkelcentra en woonwijken. Geleidelijk aan zullen ook de prullenbakken in het buitengebied weer toegankelijk worden.

Het sluiten en heropenen van de prullenbakken is een preventieve maatregel om ongelukken te voorkomen en ervoor te zorgen dat de jaarwisseling op een verantwoorde manier gevierd kan worden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.