Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Voorleesontbijt
Wie: Gert-Jan Schotanus en Liesbeth Spies
Waar: Bibliotheek Hazerswoude-Rijndijk (Gert-Jan Schotanus) en bibliotheek Alphen aan den Rijn (Liesbeth Spies)
Wanneer: 23 januari 2019 | 09.00 uur (Gert-Jan Schotanus) en 25 januari 2019 | 09.00 uur (Liesbeth Spies)

Wethouder Schotanus en burgemeester Spies lezen voor uit het prentenboek ‘Een huis voor Harry’ tijdens het voorleesontbijt. Na het voorlezen krijgen de aanwezige kinderen een ontbijt.

Netwerkbijeenkomst Groene Cirkels Bijenlandschap
Wie: Leo Maat
Waar: Gemeentehuis Leiderdorp
Wanneer: 23 januari 2019 | 14.00 uur

Wethouder Maat is aanwezig bij de netwerkbijeenkomst Groene Cirkels Bijenlandschap. In de Groene Cirkel Bijenlandschap werken veel partijen samen aan een bloemrijk netwerk dat (wilde) bijen voldoende voedsel en nestgelegenheid biedt.

Bijeenkomst nieuwbouwproject Kloostertuinen 2
Wie: Gerard van As
Waar: Archeon
Wanneer: 23 januari 2019 | 15.00 uur

Wethouder Van As is aanwezig bij de bijeenkomst voor het nieuwbouwproject Kloostertuinen 2. Dura Vermeer Bouw is gestart met de bouw van de 83 woningen Kloostertuinen fase 2 in Burggooi, Alphen aan den Rijn. Toekomstige medebewoners krijgen de kans om met elkaar kennis te maken. 

Vrijwilligersevent 2019
Wie: Han de Jager
Waar: Gemeentehuis, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 23 januari 2019 | 16.30 uur

Wethouder De Jager opent het vrijwilligersevent, georganiseerd door Tom in de Buurt en WerkVinden Alphen. Op het evenement is onder andere een meet en matchplein te vinden, waar (toekomstige) vrijwilligers in gesprek kunnen met vrijwilligersorganisaties. 

Opening Werkveldconferentie CIV Welzijn en Zorg
Wie: Han de Jager
Waar: Gemeentehuis, Alphen aan den Rijn
Wanneer: 24 januari 2019 | 15.45 uur

Wethouder De Jager opent de werkconferentie Centrum voor Innovatief Vakmanschap (CIV) Welzijn en Zorg. Het CIV Welzijn en Zorg is gestart waarmee onderwijs en werkveld beter op elkaar worden afgestemd en het leervermogen van de sector wordt vergroot. Tijdens de conferentie wordt inspiratie opgedaan en vooruit geblikt. 

Feestelijke opening kringloop
Wie: Leo Maat
Waar: Rijndijk 53, Hazerswoude-Rijndijk
Wanneer: 26 januari 2019 | 14.00 uur

Wethouder Maat opent de nieuwe vestiging van Stichting Kringloop Alphen. De kringloop breidt uit van 100 m² naar 850 m². Hierdoor kan de kringloop meer producten aannemen, waaronder ook grotere producten. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Muziek vandaag 16:32

Berget Lewis treedt op tijdens Sama Sama Maluku Festival

Met haar krachtige en betoverende stem, bekend als de "Queen of Soul", zal Berget Lewis optreden op het Sama Sama Maluku Festival op 7 juli 2024. Dit grootste Molukse festival in Nederland vindt plaats op het festivalterrein aan de Zegerplas in Alphen.

Kinderen vandaag 14:36

Inschrijving Huttenbouw opent op woensdag 1 mei!

Ahoy, piraten! Het belooft weer een groot feest te worden, want de 51e editie van de Huttenbouw staat voor de deur, en dit jaar kunnen jullie op avontuur als echte piraten! Dit jaar vindt het evenement plaats van maandag 12 tot en met vrijdag 16 augustus. Kinderen van 4 tot en met 14 jaar kunnen zich vanaf woensdag 1 mei aanmelden.

Maatschappelijk vandaag 10:02

Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn ondersteunt Voedselbank

De Actiegroep World Servants Alphen aan den Rijn heeft onlangs de handen ineengeslagen met de plaatselijke voedselbank, in een poging om niet alleen wereldwijd, maar ook lokaal impact te maken. Tijdens hun recente paasactie heeft de actiegroep niet alleen fondsen verzameld voor hun buitenlandse projecten, maar ook geld ingezameld ten behoeve van de voedselbank. Op deze manier hoopt de groep een helpende hand te bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben, hier in ons eigen dorp.