Geslaagde eerste editie Pubquiz De Beren Alphen aan den Rijn

Op donderdag 5 september werd de eerste Pubquiz in De Beren Alphen aan den Rijn gehouden. 

De quizavond werd georganiseerd door het team van IQuizzen. In een gezellige ambiance gingen de quizteams met elkaar de strijd aan in 8 verschillende quizrondes. De teams moesten onder andere bekende beren herkennen, Nederlandse plaatsen raden en TV-Tunes herkennen. Team Het Team op plaats 1 wist de meeste goede antwoorden te noteren en won daarmee de eerste editie van de Pubquiz. Maar de overige teams krijgen nog kans op revanche, wegens de geslaagde eerste editie van de Pubquiz keert deze binnenkort weer terug!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen vandaag 15:04

Sinterklaas feestelijk uitgezwaaid bij Rijnhavekade

Op vrijdagavond 6 december heeft een grote groep Alphenaren Sinterklaas een feestelijk vertrek gegeven in Winkelcentrum de Baronie en later aan de Rijnhavekade in Alphen aan den Rijn.  

Evenementen gisteren 13:28

Kerstactiviteiten in de Herenhof

Op zaterdag 14 en zaterdag 21 tot en met dinsdag 24 december zijn er verschillende activiteiten georganiseerd in Winkelcentrum de Herenhof.

Evenementen gisteren 09:58

Midwinter Fair in het Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.

Blog Opinie 6 dec. 2019 20:08

MINERVA Heksenjacht

De 'affaire Spies' is vooral een affaire door alles wat eromheen gebeurde. Niet omdat er vuur is onder al die rook. Burgemeester Spies heeft namelijk helemaal niets verkeerd gedaan.