Geslaagde eerste editie Pubquiz De Beren Alphen aan den Rijn

Op donderdag 5 september werd de eerste Pubquiz in De Beren Alphen aan den Rijn gehouden. 

De quizavond werd georganiseerd door het team van IQuizzen. In een gezellige ambiance gingen de quizteams met elkaar de strijd aan in 8 verschillende quizrondes. De teams moesten onder andere bekende beren herkennen, Nederlandse plaatsen raden en TV-Tunes herkennen. Team Het Team op plaats 1 wist de meeste goede antwoorden te noteren en won daarmee de eerste editie van de Pubquiz. Maar de overige teams krijgen nog kans op revanche, wegens de geslaagde eerste editie van de Pubquiz keert deze binnenkort weer terug!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.