Shezaf
Advertorial Onderwijs

Gezond trakteren is verantwoord en vooral heel lekker

Shezaf kinderopvang stimuleert ouders op gezond trakteren. Af en toe wat ongezonds moet natuurlijk kunnen, maar door de grote aantallen kinderen in een groep en verschillende feestdagen zijn dat heel wat traktaties. Een traktatie kan ook gezond, verantwoord, maar toch heel lekker zijn. 

Creatieve en feestelijke traktaties
Een creatieve en gezonde traktatie is voor de kinderen vooral erg leuk en origineel. Van tomaat en mozzarella kan je hele schattige rupsjes maken. Een mandarijn met druiven kan je op heerlijke cup cakes laten lijken en fruitspiesjes zien er natuurlijk ook altijd heel feestelijk uit. Kortom een gezonde traktatie is verantwoord en totaal niet saai!
 
Groeien doe je door gezond te eten. Groeien doe je bij Shezaf Kinderopvang. Vraag aan één van de medewerkers bij Shezaf Kinderopvang naar gezonde traktaties. 
 
Bel naar 0172 – 234 254. Shezaf Kinderopvang heeft 5 locaties in Alphen aan den Rijn. Er is altijd een locatie dichtbij. Ga voor meer informatie naar www.shezafkinderopvang.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:28

Meer haast met onderzoek naar behoefte aan nieuwe sporthal

Een aantal Alphense sporthallen is aan het einde van haar levensduur. In de komende jaren moet er dan ook worden gewerkt aan vervanging. Op initiatief van D66 komt wethouder sport, Gert-Jan Schotanus, begin volgend jaar met een oplossing.

Advertorial Horeca vandaag 16:47

Noël Kitchen Bar: heb jij al geproefd?

Heb jij het nieuwe menu van Noël Kitchen Bar al geproefd? Niet alleen het menu is vernieuwd, ook de cocktailkaart is aangepakt. Geen zorgen, voor dezelfde lage prijzen! En heb je nog geen plannen voor kerstavond? Noël is geopend!

Evenementen vandaag 16:28

55-jarig bestaan Cascarvieten

De Cascarvieten vieren dit jaar hun 55-jarig bestaan. Om dit te vieren geven de Cascarvieten op zaterdag 23 november een feest voor alle inwoners van Alphen aan den Rijn en omstreken in hun feestburcht Avifauna. 

Evenementen vandaag 15:56

Teus de Kruyf haalt profs binnen bij 9e Boksgala

Organisator Teus de Kruyf slaagt er elk jaar in om ‘zijn’ Alphense Boksgala uit de breiden. Nieuw bij het 9e gala op 30 november in de Rijnstreekhal is de deelname van profboksers.