Advertorial Evenementen

Gratis rondje als Ajax scoort bij Esports Game Arena

De Esports Game Arena komt wel met een heel ludieke actie bij de wedstrijd Ajax - Real Madrid woensdagavond! De wedstrijd is live te volgen op 4 schermen en bij elk doelpunt dat Ajax scoort geven ze een gratis rondje weg.

Wij spraken de eigenaar Thomas Runhart over deze bijzondere actie bij Esports Game Arena.

Alphens.nl: Jij wilt failliet?

Thomas: Haha, na de wanvertoning die Ajax heeft laten zien afgelopen weekend verwacht ik dat er maar weinig rondjes weggegeven hoeven te worden.

Alphens.nl: Waarom heb je voor juist deze actie gekozen?

Thomas: We willen laten zien dat de Esports Game Arena echt een sportclub is. Voor gamers weliswaar, maar gamen en sport gaat geweldig samen. En wat is er leuker dan in de pauze van de wedstrijd zelf even een potje Fifa te spelen?

Alphens.nl: En dus ga je drankjes weggeven als Ajax scoort?

Thomas: Het is eigenlijk een win-win situatie. Als Ajax scoort zijn we natuurlijk blij, omdat we graag willen dat ze uiteindelijk die Champions League binnenkoppen. Daar hebben we graag een rondje voor over. Als ze dan met 5-0 winnen dan is het even slikken, maar is het sowieso een geweldige avond. Wordt er niet gescoord, dan hebben we in ieder geval een gezellig volle tent om nog even te gamen en wat te drinken.

Klinkt als een mooie avond, ben jij erbij? Ajax speelt woensdagavond 13 februari om 21.00 uur tegen Real Madrid in de Johan Cruijff Arena.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.