Groot Alphens Dictee

Groot Alphens Dictee haalt geldbedrag op voor de Alphense Voedselbank

Op 21 maart werd door de Soroptimist Club Alphen het Groot Alphens Dictee georganiseerd. Aan het dictee zat ook een goed doel verbonden. Dit jaar was het Voedselbank Alphen aan den Rijn.

Afgelopen dinsdag vond de twaalfde editie van het dictee plaats. Dit werd georganiseerd door de Soroptimist Club Alphen. Soroptimisten staan voor de positieverbetering van vrouwen en meisjes overal in de wereld, zodat zij in staat zijn om op autonome en authentieke wijze een bijdrage te leveren aan de samenleving.

"Door de grote groep deelnemers (87), een fraaie loterij en een aantal sponsors werd een prachtig bedrag van € 4.850 opgehaald, hetgeen een dag erna door een anonieme deelnemer werd aangevuld tot € 5.000”, vertelt de Voedselbank. De Voedselbank zal het geld uitgeven aan activiteiten voor kinderen die onder de armoedegrens leven.

“Namens de Voedselbank en de ouders enorm bedankt voor deze prachtige donatie.”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Algemeen gisteren 18:12

De hele zomervakantie de beste kinderfilms bij Castellum!

Vier je zomervakantie met Tante Rita! De familie Dubbel doet mee aan een chocoladewedstrijd, maar door problemen in de chocolaterie moeten ze verhuizen naar een camping. Wanneer de kakkineuze Ria Bakzeil hoort van hun deelname, gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt.

Algemeen gisteren 14:02

Veiligheidsdag 2024: Kom naar Fort Alpha voor een spannende uitdaging

Op zaterdag 31 augustus 2024 staat Alphen aan den Rijn in het teken van de jaarlijkse Veiligheidsdag. Dit evenement vindt o.a. plaats bij Fort Alpha en biedt tussen 11:00 en 14:00 uur tal van activiteiten voor jong en oud. Een van de hoogtepunten is de uitdagende stormbaan, waar deelnemers de kans krijgen om de snelste tijd neer te zetten en een bijzondere prijs te winnen.

Algemeen gisteren 12:03

Jeugdleden Castellum doen verdienstelijk mee aan NK Beachvolleybal

In het weekend van 6 en 7 juli vond het NK Jeugd Beachvolleybal plaats bij Irene Beach in Bilthoven en Zomerkade in Huizen. In totaal streden 136 teams in diverse leeftijdscategorieën om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen! Daarbij waren ook 3 jeugdleden van Castellum aanwezig die verdienstelijk meestreden om de medailles.