Stichting De Fantasie Compagnie

Halloween activiteiten afgelast door aangescherpte coronamaatregelen

Op zaterdag 17 oktober heeft organisator De Fantasie Compagnie moeten besluiten om de geplande Halloweentocht door het centrum van Alphen aan den Rijn en de Halloween Experience ‘Fright Factory’ te cancellen.

Door de aangescherpte coronamaatregelen heeft de organisatie vanuit de gemeente te horen gekregen dat het niet mogelijk is om de activiteiten door te laten gaan. “We balen er uiteraard ontzettend van”, laat organisator Jeroen de Nie weten. “We hopen volgend jaar weer een geweldige editie neer te kunnen zetten!”

De compagnie organiseerde dit jaar de tocht in samenwerking met Freaky Nights, bekend van het Halloweenevenement georganiseerd door Archeon en CV De Cascarvieten en Speeltuinvereniging De Bloemhof. Het spookhuis ging in samenwerking met Poppodium MAX.

Tickets

Mensen die tickets voor de tocht of het spookhuis hebben gekocht, kunnen contact opnemen met De Fantasie Compagnie via een speciaal formulier op www.fantasiecompagnie.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 15:02

Veilig op de weg met goede gladheidbestrijding

Woensdag 28 en vrijdag 29 oktober rijden de medewerkers van de gladheidbestrijding als voorproef alle strooiroutes binnen de gemeente Alphen aan den Rijn. Zonder zout natuurlijk.

Coronavirus in Alphen vandaag 13:28

Meer en strenger handhaven op coronamaatregelen: “De situatie is zorgelijk”

In heel Nederland zullen veiligheidsregio’s meer en strenger gaan handhaven op de coronamaatregelen. Mensen worden niet langer aangesproken op hun gedrag, maar krijgen gelijk een waarschuwing of een boete. Burgemeester Liesbeth Spies staat achter het besluit. “Diegene die de maatregelen nu nog aan zijn laars lapt, wordt eerder aangepakt.”

Advertorial Blog Overige vandaag 12:37

Een mannen coach helpt jou zijn wie je wil zijn

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen om de vraag waarom ik nu juist mannen coach ben geworden, te beantwoorden. Ten eerste werk ik graag met mannen en steek ik graag met mijn hoofd boven dat maaiveld (lees: de vele coaches) uit. En ten tweede, want er is altijd een diepere laag aanwezig, wil ik het taboe doorbreken dat mannen niet emotioneel mogen zijn.

Calamiteiten vandaag 11:44

Bedreiging op de Klepperman, politie zoekt verdachte

Er is een Burgernet bericht uitgestuurd voor een verdachte situatie aan de Klepperman (2401 GH) in Alphen. De politie is op zoek naar een verdachte en heeft daarvoor een signalement vrijgegeven.

Voor Kinderen vandaag 10:41

Het Alphens Sinterklaas Journaal ook dit jaar op Alphens.nl

Het nieuwe seizoen van Het Alphens Sinterklaas Journaal is ook dit jaar weer te zien via Alphens.nl. Het is dit jaar een bijzondere editie van de bekende kinderserie uit Alphen aan den Rijn, het is namelijk het tiende seizoen!