Plutosport
Advertorial Overige

Havaianas versus Ipanema: welk merk scoort het beste?

Tot en met 2 augustus 2020 scoor je maar liefst 10% extra korting op alle slippers bij Plutosport! Twijfel je nog op welke slippers jij deze zomer gaat paraderen? Zowel Havaianas als Ipanema hebben hele fijne slippers in hun collectie, maar welk merk maakt nu eigenlijk de leukste, beste en betaalbaarste slippers?

De mooiste slippers

Het eerste punt is voor Ipanema! Ieder seizoen brengt Ipanema namelijk nieuwe slippers en sandalen op de markt, die altijd ontworpen zijn volgens de laatste trends en met de leukste details.

De comfortabelste slippers

Ipanema’s hebben een voorgevormd voetbed, waardoor de slippers goed aansluiten op de voeten. Het materiaal waar het voetbed van gemaakt is, is wel een beetje hard en dat vindt niet iedereen even lekker zitten... Het voetbed van de Havaianas is dan wel niet voorgevormd, maar het materiaal valt wel bij veel mensen in de smaak! De Havaianas zijn namelijk gemaakt van een iets zachter materiaal, waardoor eigenlijk iedereen de slippers heerlijk vindt zitten. Het is dus lastig om op dit gebied een echte winnaar aan te kiezen, Plutosport houdt het op een gelijkspel.

De betaalbaarste slippers

Ben je op zoek naar slippers voor een leuk prijsje? Dan ben je zowel bij Ipanema als bij Havaianas aan het juiste adres! Hun basic slippers kosten slechts tussen de € 10 en € 15! Toch liever een leuk sandaaltje? Ook daarvoor kun je in de collecties van beide merken kijken, voor sandalen ben je ongeveer € 20 tot € 30 kwijt. Opnieuw een gelijkspel dus, tussenstand: 3-2 voor Ipanema.

De uitgebreidste collectie

Hier hoeft Plutosport geen moment over te twijfelen, dit onderdeel wordt gewonnen door Havaianas! Naast hele fijne slippers en sandalen hebben zij namelijk ook nog leuke zomerse espadrilles en instappers in hun assortiment.

De duurzaamste slippers

Ipanema heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan, het is dan ook niet gek dat hun slippers 100% vegan, 100% recyclebaar en milieuvriendelijk geproduceerd zijn. Ook Havaianas draagt graag zijn duurzame steentje bij, zij hebben namelijk al twee keer een speciale collectie ontworpen om aandacht te vragen voor goede doelen. Vanuit deze gedachte hebben zij al twee keer 7 procent van hun omzet gedoneerd aan natuurbeschermingsprojecten. Beide merken zijn dus heel goed bezig en ook dit onderdeel resulteert dus in een gelijkspel.

De winnaar is...

Havaianas en Ipanema zijn gedeeld eerste, de eindstand is namelijk 4-4! De stijlvolle slippers van Ipanema deden Havaianas de das om in de strijd om de mooiste slippers, maar Havaianas heeft zichzelf daarentegen weten te onderscheiden met hun uitgebreide collectie.


Meer nieuws

Van 0 naar 20 gisteren 18:41

Van 0 naar 20: het weer

Tja, kijk naar buiten en je weet het eigenlijk al. Het is herfst. En dat betekent regen, wind en lage temperaturen. Maar ja, dat schema blijft roepen. En omdat de 20 van Alphen al in maart gelopen gaat worden, zullen Stefan en Mitchell toch moeten blijven trainen. Motivatie vinden dus!

Advertorial Economie gisteren 17:15

Wouter Sjerp: hét juiste advies voor jouw hypotheek

Voor vele Alphenaren zal dit gezicht of deze naam wel bekend klinken. De goedlachse Wouter, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn, heeft menig dorpsgenoot al voorzien van juist advies qua hypotheek. En nu pakt hij dat nog beter aan. Hij is dé hypotheekspecialist van Alphen.

Blog Op reis met Naomi gisteren 15:26

Op reis met Naomi: Unleash the Power Within

Deze week ben ik even wat later, wat komt door mijn 4-daagse online evenement ‘UPW’ (Unleash the Power Within) van Tony Robbins, waarin ik vier dagen volledig ondergedompeld ben in persoonlijke ontwikkeling. Concrete handvatten, bijzondere en leerzame verhalen, mooie meditaties, diepe inzichten, vele realisaties, verbinding; met mijzelf en met andere deelnemers (11.000 uit maar liefst 139 landen!).