Plutosport
Advertorial Overige

Havaianas versus Ipanema: welk merk scoort het beste?

Tot en met 2 augustus 2020 scoor je maar liefst 10% extra korting op alle slippers bij Plutosport! Twijfel je nog op welke slippers jij deze zomer gaat paraderen? Zowel Havaianas als Ipanema hebben hele fijne slippers in hun collectie, maar welk merk maakt nu eigenlijk de leukste, beste en betaalbaarste slippers?

De mooiste slippers

Het eerste punt is voor Ipanema! Ieder seizoen brengt Ipanema namelijk nieuwe slippers en sandalen op de markt, die altijd ontworpen zijn volgens de laatste trends en met de leukste details.

De comfortabelste slippers

Ipanema’s hebben een voorgevormd voetbed, waardoor de slippers goed aansluiten op de voeten. Het materiaal waar het voetbed van gemaakt is, is wel een beetje hard en dat vindt niet iedereen even lekker zitten... Het voetbed van de Havaianas is dan wel niet voorgevormd, maar het materiaal valt wel bij veel mensen in de smaak! De Havaianas zijn namelijk gemaakt van een iets zachter materiaal, waardoor eigenlijk iedereen de slippers heerlijk vindt zitten. Het is dus lastig om op dit gebied een echte winnaar aan te kiezen, Plutosport houdt het op een gelijkspel.

De betaalbaarste slippers

Ben je op zoek naar slippers voor een leuk prijsje? Dan ben je zowel bij Ipanema als bij Havaianas aan het juiste adres! Hun basic slippers kosten slechts tussen de € 10 en € 15! Toch liever een leuk sandaaltje? Ook daarvoor kun je in de collecties van beide merken kijken, voor sandalen ben je ongeveer € 20 tot € 30 kwijt. Opnieuw een gelijkspel dus, tussenstand: 3-2 voor Ipanema.

De uitgebreidste collectie

Hier hoeft Plutosport geen moment over te twijfelen, dit onderdeel wordt gewonnen door Havaianas! Naast hele fijne slippers en sandalen hebben zij namelijk ook nog leuke zomerse espadrilles en instappers in hun assortiment.

De duurzaamste slippers

Ipanema heeft duurzaamheid hoog op de agenda staan, het is dan ook niet gek dat hun slippers 100% vegan, 100% recyclebaar en milieuvriendelijk geproduceerd zijn. Ook Havaianas draagt graag zijn duurzame steentje bij, zij hebben namelijk al twee keer een speciale collectie ontworpen om aandacht te vragen voor goede doelen. Vanuit deze gedachte hebben zij al twee keer 7 procent van hun omzet gedoneerd aan natuurbeschermingsprojecten. Beide merken zijn dus heel goed bezig en ook dit onderdeel resulteert dus in een gelijkspel.

De winnaar is...

Havaianas en Ipanema zijn gedeeld eerste, de eindstand is namelijk 4-4! De stijlvolle slippers van Ipanema deden Havaianas de das om in de strijd om de mooiste slippers, maar Havaianas heeft zichzelf daarentegen weten te onderscheiden met hun uitgebreide collectie.


Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.