HC Alphen verlengt contracten hoofdtrainers Dames 1 en Heren 1

Arnoud Boersma (hoofdtrainer Dames 1) en Robbert Groeneveld (hoofdtrainer Heren 1) hebben beide hun contract bij Hockey Club Alphen met een jaar verlengd.

Dit seizoen werd helaas, net als bij andere sportcompetities, al na een aantal wedstrijden stopgezet vanwege de verscherpte coronamaatregelen. Tot dan toe wisten Boersma (foto) en Groeneveld hun team tot respectievelijk de vierde en eerste plek op de ranglijst te begeleiden.

Zowel Boersma als Groeneveld hopen daarom dat de huidige competitie nog hervat kan worden, aangezien dit kansen biedt om een gooi te doen naar promotie. Ongeacht hoe dit seizoen verder verloopt, zijn beide hoofdcoaches in ieder geval strijdlustig en ambitieus om volgend seizoen weer verder te werken aan goede resultaten met de eerste teams van HC Alphen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 11:59

ROMEINEN Zadel

De Romeinse cavalerie was niet in het minst zo succesvol, omdat de berijders van de pony’s uitstekende goed getrainde ruiters waren. Daarnaast werd een Romeins cavaleriepaard vakkundig opgezadeld met een stevig zadel en een degelijk hoofdstel.

Verkeer en vervoer gisteren 17:23

Bewoners in actie voor omstreden Ziendeweg

Is het kunst? Is het wetenschap? Is het activisme? Bewoners uit Zwammerdam en omgeving hebben zaterdag 642 witte kruisen langs de Ziendeweg tussen Alphen en Nieuwkoop geplaatst. Op poëtische wijze vragen ze hiermee aandacht voor de vele verkeerslachtoffers langs deze weg.