Gemeente Alphen aan den Rijn
Advertorial Gemeente

Heb jij al meegestemd op de nieuwe naam voor jeugdhulp in Alphen aan den Rijn?

De nieuwe organisatie voor jeugd- en gezinshulp in de gemeente Alphen aan den Rijn zoekt een nieuwe naam. Wordt het ‘Huis voor Jeugd en Gezin’, ‘Oog voor thuis’ of ‘Jeugdkracht’? Jij mag ook je mening geven. Stemmen kan nog tot en met maandag 22 januari.

De drie namen waar je op kan stemmen, komen voort uit een namenworkshop. Tijdens deze workshop kon iedereen meedenken over de naam voor de nieuwe jeugdhulporganisatie vanaf 2024. Inwoners uit de gemeente Alphen aan den Rijn (waaronder heel veel kinderen) bedachten uiteindelijk negen namen. Dat heeft geresulteerd in een selectie van drie namen met bijbehorende logo’s.

Dit zijn de drie namen waar je op kan stemmen:

  • Huis voor Jeugd en Gezin
  • Oog voor thuis
  • Jeugdkracht

logos-jeugd-en-gezinshulp-alphen-aan-den-rijn.png

Stem jij mee?

Stemmen op een nieuwe naam doe je als volgt:

  1. Ga naar de webpagina: www.jengteams.nl/stemmen 
  2. Druk bovenaan op de button ‘Breng je stem uit’ of scrol een stukje naar beneden
  3. Selecteer de naam waar jij op wil stemmen
  4. Vul je naam en e-mailadres in
  5. Druk op de button ‘Stemmen’
  6. Klaar! Je hebt gestemd

Stemmen kan tot en met maandag 22 januari. Op een later moment wordt de nieuwe naam bekendgemaakt. Totdat er een nieuwe naam gekozen is, wordt de tijdelijke naam JenGteams gebruikt.

Jeugd- en gezinshulp in Alphen aan den Rijn

Vanaf 1 januari 2024 biedt Jeugd en Gezinsteams Alphen aan den Rijn (JenGteams) jeugd- en gezinshulp aan alle inwoners. Deze Alphense organisatie is van en voor ons allemaal. Herkenbaar, bereikbaar en dichtbij!

Meer informatie over jeugd- en gezinshulp


Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.