Alphens.nl

Heb jij de nieuwe Alphens.nl al gezien?

Alphens.nl bestaat zaterdag 22 juni acht jaar en viert dit met een nieuwe website! Op de nieuwe website vind je een overzicht van het laatste nieuws uit Alphen, vacatures, bedrijven en winkels, ticketverkoop en alle horeca.

De afgelopen acht jaar zijn wij gegroeid tot het grootste nieuwsplatform van Alphen aan den Rijn. We hebben inmiddels ruim 23.000 volgers op Facebook en ook op onze Instagram groeien we hard met bijna 4.500 volgers. Met een team van Alphenaren verzamelen wij al het belangrijke nieuws uit Alphen op één plek. 
 
We zijn ontzettend benieuwd wat je van deze website voor en door Alphenaren vindt, laat het ons weten via info@alphens.nl of stuur ons een bericht via onze social media kanalen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 08:43

Persoon onder invloed springt meerdere keren van trap

In de nacht van zondag 17 op maandag 18 november reageerde de politie op een persoon die onder invloed van drugs compleet door het lint ging. Hierbij raakte de persoon en een agent gewond.

Evenementen gisteren 11:53

Begin december opnieuw Midwinter Fair in Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.

Advertorial Horeca 16 nov. 2019 15:31

Voel je thuis bij Snackbar de Van Nesstraat

Als je binnenkomt word je ontvangen met een glimlach. En sinds kort bieden ze ook tafelservice aan. Welkom bij Snackbar de Van Nesstraat.

Evenementen 16 nov. 2019 14:02

Sinterklaas gearriveerd in het Alphense centrum

Sinterklaas en zijn Pieten zijn zaterdagochtend weer aangekomen in Alphen aan den Rijn. De goedheiligman kwam rond 11:30 uur aan op het Rijnplein, waar duizenden ouders en kinderen zich hadden verzameld.