The Center of Beauty
Advertorial Beauty en verzorging

Heerlijk wegdromen met de Hotstone massage bij The Center of Beauty

Het wordt buiten steeds kouder, guurder en vroeger donker. Hoog tijd om kennis te maken met de eeuwenoude Hotstone behandeling. Bij The Center of Beauty boek je deze behandeling in november en december voor slechts € 39,95!

De massagetechniek Hotstone bestaat al duizenden jaren. “Het is een heerlijke behandeling met warme basalt stenen, die een therapeutische werking hebben op lichaam en geest”, vertelt Carmen van Leijden van The Center of Beauty. Tijdens deze behandeling neemt The Center of Beauty je mee in de Mahayana beleving van Treatments, bekend van de wellness resorts.

Door middel van de massagetechniek en de hot stones kom je helemaal tot rust. Daarnaast wordt de bloedcirculatie verbeterd en eventuele spanning in de spieren verminderd. “De heerlijke geuren en producten laten je een moment van ontspanning ervaren waarin je heerlijk weg kunt dromen.”

De behandeling van de achterzijde van het lichaam begint met het reinigen van de rug en benen met de warme basalt stenen. Daarna volgt een manuele massage en de massage met de hot stones. “We sluiten de behandeling af met een voedende en hydraterende pakking. Door de massage zal het lichaam afvalstoffen afvoeren, waardoor het belangrijk is om na de behandeling voldoende water te drinken. Na de behandeling kun je even rustig bijkomen tijdens ons theeritueel of met een glaasje water.”

De gehele maand november en december boek je de Mahayana ontspanningsbehandeling van 60 minuten voor slechts € 39,95. Je kunt deze behandeling boeken door een mail te sturen naar info@thecenterofbeauty.nl of contact op te nemen via het contact formulier. The Center of Beauty is gevestigd aan de Haringvliet 102 in Alphen aan den Rijn.

logo the center of beauty.jpg


Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 11:02

Nieuw bij The Center of Beauty: duo behandelingen

Vanaf nu kun je samen genieten van een heerlijke behandeling met de duo behandeling van The Center of Beauty. De ideale behandeling om samen met je partner, moeder, zus, buurvrouw of vriendin te genieten en even tot rust te komen.

Politiek gisteren 23:28

Theater in de binnenstad of op buitenlocatie

De 3,6 miljoen die nodig is om het gebouw van Theater Castellum te redden, wordt nog niet door de gemeenteraad ter beschikking gesteld. Eerst moet naast dit voorstel een tweede voorstel worden gelegd om het theater samen met een aantal andere functies naar een andere locatie te verplaatsen.

Blog Opinie gisteren 20:00

MINERVA Theater

Binnen de Alphense politiek is het theater aan het Rijnplein een heet hangijzer. Er is al vanaf het prille begin gedoe over de kosten van dit theater. Dat Alphen-Stad een mooi groot en goed theater moet hebben, daar gaat het gesprek meestal niet over. Wel over de exploitatie en over de subsidie. En vooral over de financiële tekorten en de laatste jaren ook over de gebreken aan het gebouw.