Josh Walet

Hennepplanten aangetroffen in bedrijfspand aan de Koperweg

Dinsdagmiddag is de politie een pand binnengevallen aan de Koperweg in Alphen aan den Rijn. In het bedrijfspand troffen de agenten een grote hoeveelheid hennepplanten aan.

Er zijn in totaal 200 planten aangetroffen. Ook zijn er zes aanhoudingen gedaan in verband met de Opiumwet, het niet tonen van een ID-bewijs en diefstal van water en stroom. “Stroom illegaal afgetakt met daardoor brandgevaar, óók voor de buren”, aldus politieagent Heijmink. Er zijn twee mannen uit Den Haag aangehouden van 30 en 32 jaar oud. Ook zijn er vier vrouwen aangehouden. Eén daarvan is een 39-jarige vrouw uit Nootdorp, de overige drie vrouwen komen uit Den Haag en zijn 44, 50 en 55 jaar oud.

Verder is een voertuig in beslag genomen en afgesleept, en zijn de hennepplanten uit het pand gehaald en afgevoerd. Het pand aan de Koperweg is op last van de burgemeester gesloten voor de duur van zes maanden in verband met het overtreden van de opiumwet. De politie heeft de verhuurder gesproken en tips gegeven om dit soort problemen samen te voorkomen.

Foto album

hennep (foto: Josh Walet)
hennep (foto: Josh Walet)
hennep (foto: Josh Walet)
hennep (foto: Josh Walet)
hennep (foto: Josh Walet)
hennep (foto: Josh Walet)


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Blog Sport gisteren 17:48

ARC moet nacompetitie zien te ontwijken

Ondanks de 1-0 overwinning op Swift staat ARC nog steeds op een plek in de vierde divisie A die aan het eind van de reguliere competitie, over vier weken al, nacompetitie om handhaving noodzakelijk maakt. ARC is dan een zogenaamde herkanser.

Wonen en bouwen gisteren 15:37

Schitterend en duurzaam, dat moet de flat Lange Diamant worden!

Op woensdagmiddag 24 april kregen huurders van de flat Lange Diamant de kans om de plannen voor de nieuwe uitstraling van hun flat te bekijken. Woonforte zal in 2025 beginnen met een grootschalige renovatie van de lange flat aan de Diamantstraat, waarbij 166 appartementen verduurzaamd worden tot aan de Standaard. Daarnaast zal de flat een ingrijpende facelift ondergaan om klaar te zijn voor een duurzame toekomst.

Muziek gisteren 14:20

Meester Wim (79) gaat met pensioen na bijna zestig jaar gitaarles

Na bijna zestig jaar lang zijn passie voor muziek te hebben gedeeld met generaties leerlingen, neemt meester Wim, ook bekend als Wim Dekker, afscheid van het klaslokaal. En gaat hij op bijna tachtigjarige leeftijd welverdiend met pensioen. Voor velen van zijn voormalige leerlingen, met name die van basisschool de Sweelinck, is meester Wim een herkenbaar en geliefd gezicht, met zijn toewijding aan muzikale educatie.

Overige gisteren 13:47

Lintjesregen: zeventien Koninklijke onderscheidingen in Alphen aan den Rijn

Vandaag werden tijdens de jaarlijkse Lintjesregen in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn zeventien Koninklijke onderscheidingen uitgereikt. Burgemeester Liesbeth Spies heeft verschillende inwoners van Alphen aan den Rijn persoonlijk onderscheiden. De gebeurtenis was live te volgen via de website van de Gemeente.