Josh Walet
Blog Opinie

Hoofdklassers gaan weer voetballen

Voor de Hoofdklassers wordt het seizoen 2019/2020 komend weekeinde hervat. Dit betekent dat ARC en Alphense Boys aan de bak moeten voor de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft.

ARC ontvangt Achilles’29 dat slechts een punt heeft en gedoemd is te degraderen. De club uit Groesbeek heeft geen accommodatie meer en speelt de ‘thuiswedstrijden’ bij plaatsgenoot Germania. Daar werd een thuisduel voor Achilles’29 al twee keer afgelast en er valt dus nog wat in te halen. Men wil het seizoen wel afmaken. ARC moet dus kunnen winnen en kan dan goede zaken doen op de ranglijst en ook in het klassement van de tweede periode. Luuk Samsom zal er niet bij zijn, hij heeft een liesblessure opgelopen en is voor de rest van het seizoen uitgeschakeld.

Ook Alphense Boys krijgt bezoek van de laagst genoteerde op de ranglijst. De Rotterdamse promovendus VOC lijkt niet langer dan een jaar op het niveau van de Hoofdklasse te kunnen blijven, want de teller staat pas op vier. Alle uitwedstrijden gingen verloren. Trainer Hein van Heek kan dit seizoen niet langer gebruik maken van de diensten van sterkhouder Milan Stiphout. Hij is vanwege een blessure voorlopig uit de roulatie. Van Heek vertrekt na deze jaargang bij de Boys en gaat dan aan de slag bij het Leiderdorpse RCL.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 12:06

Alphense Steven in actie voor Het vergeten kind

De 16-jarige Steven Heppener uit Alphen aan den Rijn, gaat op 20 januari 2020 een poging doen om het wereldrecord indoor karten te verbreken. Dit doet hij voor het goede doel ‘Het vergeten kind’.

Overige vandaag 11:33

Beste Dakar Rally ooit voor Tim en Tom Coronel

Tim en Tom Coronel hebben de finish van de Dakar Rally in Saudi-Arabië gehaald. Met het volbrengen van de race bereikte de tweeling ook nog het beste resultaat in de rangschikking ooit. Ze wisten de 27e plaats in de eindrangschikking te behalen. 

Advertorial Sport vandaag 10:47

Alphense open Dans- en Theaterdagen gaan bijna van start

Twijfel je of je een dansles of een theaterles wil volgen? Ook benieuwd welke les(sen) bij jou passen? Kom dan van zaterdag 25 tot en met vrijdag 31 januari naar de gratis Open Dans- en Theaterdagen bij Cools Dance & Events.

Evenementen vandaag 09:10

Laatste weekend schaatsen in Archeon

Tot en met zondag 19 januari kun je nog schaatsen op de overdekte ijsbaan bij museumpark Archeon. Ook in het laatste weekend mag de warme chocomel of koffie/thee niet ontbreken na afloop. Tijdens 'Vier de Winter' is er genoeg te beleven in het museumpark!

Calamiteiten vandaag 03:11

Ravage na eenzijdig ongeval op de Prins Bernhardlaan

Een flink ongeval vrijdag op zaterdagnacht op de Prins Bernhardlaan in Alphen aan den Rijn. Een personenauto raakte bij een eenzijdig ongeval zwaar beschadigd, de bestuurder sloeg op de vlucht.