Josh Walet
Advertorial Economie

Hulp bij belastingaangifte

Samen met de Driemaster, TOM in de Buurt en ’t Gilde Alphen aan den Rijn heeft Bibliotheek Rijn en Venen ook dit jaar weer belastingspreekuren georganiseerd. Vrijwilligers van de betrokken organisaties hebben samengewerkt om inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn en de gemeente Kaag en Braassem zo goed mogelijk te ondersteunen bij de aangifte inkomstenbelasting van 2020.

Veel vragen

In de maanden maart, april en mei heeft het belastingspreekuur 133 telefonische afspraken behandeld met 83 deelnemers. Tijdens de telefonische spreekuren hebben ze inhoudelijke vragen beantwoord, aangiftes voorbereid en 6 aangiftes online begeleid. Van de 83 deelnemers zijn 34 deelnemers op locatie in het gemeentehuis van Alphen aan den Rijn geholpen en hebben ze 36 aangiftes gedaan. 5 deelnemers zijn geholpen tijdens de papierwinkel van TOM in de Buurt in Boskoop. In de genoemde periode waren de bibliotheekvestigingen gesloten en waren strikte coronamaatregelen noodzakelijk om een veilige omgeving te creëren. De bibliotheek is trots op dit resultaat en wil alle vrijwilligers hartelijk danken voor hun flexibiliteit, inzet en feedback.

Extra belastingspreekuur

Er komen nog steeds vragen binnen over de aangifte inkomstenbelasting 2020. Daarom heeft Bibliotheek Rijn en Venen besloten een extra belastingspreekuur te organiseren op zondag 15 augustus in Alphen Centrum. Heb jij ook hulp nodig bij de belastingaangifte? Mail dan je vraag naar digitaal@bibliotheekrijnenvenen.nl onder vermelding van je naam en je telefoonnummer. Zij maken dan een afspraak met je voor het belastingspreekuur op 15 augustus.


Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 19:39

Dinnershow Van der Valk Avifauna

Een avond vol entertainment inclusief een feestelijk ontvangst, culinair diner en drankjes, dat is de Dinnershow van Avifauna.  

Blog Sport gisteren 17:49

ARC weet niet te scoren en verliest opnieuw

In Vlaardingen moest ARC tegen Zwaluwen trachten de negatieve serie te doorbreken. Na twee nederlagen op rij lukte dat echter niet. Het werd de derde opeenvolgende verliespartij. Deze keer kon zelfs niet gescoord worden. Het werd uiteindelijk 2-0.

Advertorial Cultuur gisteren 17:10

Vanaf januari 2022 is Castellum weer open!

Het bruist van de bedrijvigheid bij Castellum. Achter de schermen wordt hard gewerkt en het goede nieuws is dat de verbouwing bijna is afgerond.