De Thermen2
Advertorial Sport

In één week zoveel mogelijk banen zwemmen tijdens de Zwem4daagse

Op maandag 19 september barst de Zwem4daagse los in Zwembad De Hoorn in Alphen aan den Rijn. Het doel van de Zwem4daagse is om met zoveel mogelijk mensen vier dagen in één week banen te zwemmen voor het goede doel: Stichting Tutu.

Tijdens de Zwem4daagse zwem je vier dagen in één week baantjes. Kinderen zwemmen per dag 12 baantjes en volwassenen 24 baantjes. Ook kinderen die nog geen zwemdiploma hebben mogen deelnemen samen met een volwassene die wel een zwemdiploma heeft.

Zwemmen kan op maandag 19, dinsdag 20, donderdag 22 en vrijdag 23 september van 18:30 tot 20:00 en op zaterdag 24 september van 14:00 tot 16:00 uur. Zaterdag is er ook een leuke challenge voor de kinderen waarin ze verkleed hun laatste baantjes mogen zwemmen. Op woensdag, tijdens de Alphense Jaarmarkt is er geen Zwem4daagse.

Deze Zwem4daagse zamelen de deelnemers geld in voor Stichting TuTu. Deze stichting heeft als missie om ongeneeslijk zieke ouders te helpen bij het maken van tastbare en blijvende herinneringen met en voor hun kinderen. Maandagavond vindt de feestelijke opening plaats. Linda, de vrouw van Evert Muis, zal dan het startschot voor de Zwem4daagse geven.

Meedoen? Kaartjes kun je online via de webkassa kopen of aan de kassa in beide zwembaden.


Meer nieuws

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 16:59

Ondernemers, doe mee aan onderzoek naar duurzaam ondernemen!

Verschillende partijen, waaronder EDBA, VOA, Greenport Boskoop, mboRijnland, Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) en de Gemeente Alphen aan den Rijn, hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk onderzoek onder ondernemers in onze gemeente. Dit onderzoek heeft tot doel de uitdagingen en behoeften van ondernemers op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen in kaart te brengen.

Politiek gisteren 14:46

Alphense politiek tevreden over nieuw dierenbeleid

De aanvulling op het Alphense dierenbeleid is een voorbeeld voor andere gemeenten. Dat vindt wethouder Gert-Jan Schotanus over de uitwerking van een initiatiefvoorstel over dierenwelzijn van de Alphense gemeenteraad. De Alphense politiek is het hiermee eens en zal de Aanvulling Kader Dierenwelzijn in haar komende gemeenteraadsvergadering goedkeuren.

Politiek gisteren 12:04

Regels Jeugdzorg, Wmo en Participatie worden aangepast

Door verschillende oorzaken moeten de Verordening Sociaal Domein en de bijbehorende Nadere Regels worden aangepast. Het gaat daarbij vooral om wijzigingen door wettelijke regels. Ook zijn er aanpassingen nodig omdat de wet Breed Offensief inmiddels is ingegaan.

Werken gisteren 09:48

Vacatureoverzicht week 15: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Blog Opinie 12 apr. 2024 19:59

MINERVA Bloedbad

Gemeente Alphen aan den Rijn gaat 25 miljoen euro bezuinigen. En dat niet een keer, maar vanaf nu elk jaar. Dat is nogal wat. Het betekent dat er veel gaat sneuvelen van wat wij nu normaal vinden. Of, het betekent dat de gemeentelijke belastingen aanzienlijk zullen stijgen.

Advertorial Overige 12 apr. 2024 17:01

Problemen in de zoektocht naar nieuwe medewerkers? Let's Recruit! helpt je uit de brand!

Een groeiend bedrijf is natuurlijk goed, maar het brengt ook uitdagingen met zich mee. Het vinden van het juiste talent wordt soms zo lastig dat bedrijven orders moeten laten lopen of bestaande collega’s onbedoeld zwaar belasten. Let’s Recruit! ontzorgt daarom bij technische MKB-bedrijven het gehele recruitmentproces. Maar wat doen ze nou precies tijdens dat proces?