De Thermen2
Advertorial Sport

In één week zoveel mogelijk banen zwemmen tijdens de Zwem4daagse

Op maandag 19 september barst de Zwem4daagse los in Zwembad De Hoorn in Alphen aan den Rijn. Het doel van de Zwem4daagse is om met zoveel mogelijk mensen vier dagen in één week banen te zwemmen voor het goede doel: Stichting Tutu.

Tijdens de Zwem4daagse zwem je vier dagen in één week baantjes. Kinderen zwemmen per dag 12 baantjes en volwassenen 24 baantjes. Ook kinderen die nog geen zwemdiploma hebben mogen deelnemen samen met een volwassene die wel een zwemdiploma heeft.

Zwemmen kan op maandag 19, dinsdag 20, donderdag 22 en vrijdag 23 september van 18:30 tot 20:00 en op zaterdag 24 september van 14:00 tot 16:00 uur. Zaterdag is er ook een leuke challenge voor de kinderen waarin ze verkleed hun laatste baantjes mogen zwemmen. Op woensdag, tijdens de Alphense Jaarmarkt is er geen Zwem4daagse.

Deze Zwem4daagse zamelen de deelnemers geld in voor Stichting TuTu. Deze stichting heeft als missie om ongeneeslijk zieke ouders te helpen bij het maken van tastbare en blijvende herinneringen met en voor hun kinderen. Maandagavond vindt de feestelijke opening plaats. Linda, de vrouw van Evert Muis, zal dan het startschot voor de Zwem4daagse geven.

Meedoen? Kaartjes kun je online via de webkassa kopen of aan de kassa in beide zwembaden.


Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.